free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Ψάχνουμε νίκη ψυχολογίας!»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η προσεχής ααναμέτρηση με την Νέα Ιωνία αναφέρθηκε ο νέος τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος.

 

 

 

Αποφασισμένος να πετύχει στην νέα πρόκληση της πλούσιας προπονητικής του σταδιοδρομίας παρουσιάζεται ο Χρήστος Κιούρκος.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των Πανιωνίου, Καλλιθέας, Εθνικού Αστέρα και Χαϊδαρίου, ο οποίος πέρυρι οδήγησε τα Πετράλωνα στην ιστορική τους επιστροφή στην Α’ Κατηγορία έπειτα από διάστημα έξι ετών, κατακτώντας μάλιστα και τον τίτλο στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες την τεχνική ηγεσία του Αθηναϊκού.

Με ξεκάθαρη πρόθεση να οδηγήσει την άλλοτε κραταιά ομάδα του Βύρωνα στην παραμονή του στην Α’ Κατηγορία.

Η καθοριστική πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο, βρίσκει τους «Λόρδους» να φιλοξενούν την μαχητική Νέα Ιωνία σε μία αναμέτρηση, το αποτέλεσμα της οποίας ενδέχεται να καθορίσει πολλά σε ό,τι αορά την σωτηρία.

Με τον νέο προπονητή των «Λόρδων» να αναδεικνύει την κρισιμότητα του αγώνα:

«Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αυτή την αναμέτρηση. Για εμάς δνε υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν από την νίκη, η οποία θα μα βοηθήσει κυρίως από ψυχολογικής πλευράς και θα μας οπλίσει με κουράγιο και αυτοπεποίθηση, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Σίγουρα το έργο μας μόνο εύκοο δεν θα είναι, ειδικά από την στιγμή, όπου θα αναμετρηθούμε με μία ομάδα, που έχει θέσει τους ίδιους στόχους με εμάς, ωστόσο, οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή διάθεση να τα καταφέορυν».

 

.   

Related posts

Γκέλα ο Χαραυγιακός, 2-2 με τον Ήφαιστο

Abola Team 3

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-1

abola10

Τα σημερινά (10/10) αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team