free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Το στίγμα του ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τους Αγίους Αναργύρους έδωσε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στον δεύτερο καθοριστικό γύρο φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν στον Ήφαιστο Περιστερίου.

 Η έναρξη του δευτέρου μισού που θα καθορίσει τους κόπους και τις θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς βρίσκει τους «ροσονέρι» σε μία πολύ δύσκολη αποστολή, αφού θα φιλοξενηθούν από τους πρωτοπόρους Αγίους Αναργύρους. Σ’ ένα παιχνίδι, όπου η γηπεδούχος ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ολοκαίνουρια έδρα της,

 Ο τεχνικός ηγέτης Θόδωρος Τρανός στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα την διατηρήσουν γερά στο κυνήγι της ανόδου:

 «Προερχόμαστε από την ήττα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό Λιοσίων και θέλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω, ώστε να πετύχουμε το καλύτεο δυνατό αποτέλεσμα. Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου, ο οποίος παράλληλα θα κάνει τα εγκαίνια στην νέα του έδρα, σ’ ένα παιχνίδι γεμάτο ιδιαιτερότητες. Σαφέστατα σεβόαμστε τον αντίπαλο, που αποτελεί μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας, ωστόσο, υποχρέωσή μας είναι να παλέψουμε για την νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σους παίκτες μου. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα και θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα να φανούμε ανταγωνιστικοί»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σταμπουλίδης: «Η ομάδα έχει τις δυνατότητες»

Kώστας Παλαιολόγος

Κοντά στην Α.Ε. Ηρακλείου ο Μπελίτσος, αποχώρησε ο Σολωμός

ΕΠΣΑ: Τα Αποτελέσματα στην Πρεμιέρα της Α’ Αθηνών

Abola Team