free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Βόμβα» μεγατόνων με Νταλάκα ο Άγιος Δημήτριος!

Την απόκτηση του 24χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού από τον Αστέρα Βάρης ανακοίνωσαν οι «κυανέρυθροι», ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τις πτέρυγές τους. 

 

 

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να σταματήσει την … μεταγραφική καταιγίδα του Αγίου Δημητρίου, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

 Τα άτομα που απαρτίζουν τον κορμό της δοίκησης του Μανώλη Τζινευράκη μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν σε μία ακόμη σπουδαία προσθήκη, αφού ενέταξαν στο ρόστερ, τον 24χρονο μεσοεπιθετικό του Αστέρα Βάρης Θάνο Νταλάκα.

 Μία κίνηση, η οποία καθιστά τους «κυανέρυθρους» αρκετά ενισχυμένους στις πτέρυγες μ’ έναν ποδοσφαιριστή, προικισμένο, ο οποίος έχει να επιδείξει παραστάσεις σε συλλόγους που πρωταγνιστούν και διακρίνεται για την ταχύτητά του, αλλά και την δεινότητά του στο σκοράρισμα, όποτε χρειαστεί.

Μάλιστα, το νέο απόκτημα της «Μπάρτσα» έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία σε πολλούς αξιόλογους συλλόγους, όπως οι Τράχωνες, Ατλαντίδα, Αστέρα Βάρης

Η διοίκηση του Αγίου Δημητρίου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ένταξη του νέου αποκτήματος, το οποίο είναι το τρίτο κατά σειρά κατά την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Ο Αγιος Δημήτριος πραγματοποίησε την τρίτη μεταγραφή για την νέα χρονι. Μετά τους Ζαμπάρα και Παπαδόπουλο στο ρόστερ προστέθηκε ο προικισμένος 24χρονος  αριστεροπόοδαρος περιφερειακόος ΝΤΑΛΑΚΑΣ

ΘΑΝΟΣ από τον Αστέρα Βάρης.Προηγούμενες ομάδες: Τράχωνες, Ατλαντίδα, Αστέρας Βάρης. Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Μπάρτσας του εύχεται καλή χρονιά με επιτυχίες»

 

 

Καρπούζας: «Η ομάδα μας κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα»

 

Ο Αντώνης Καρπούζας, ο οποίος αναβαθμίστηκε αναλαμβάνοντας χρέη Τενικού Διευθυντή στις δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε στο νέο άνεμο αλλαγών, που πνέουν σητν ομάδα και το κυριότερο στις επαγγελματικές βάσεις πάνω στις οποίες βαδίζει υπό την Προεδρία του Μανώλη Τζινευράκη:

 «Αρχικά, να τονίσω ότι ο Θάνος Νταλάκας εκτιμώ ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ

Είιναι ένας πολύ καλός παίκτης, τον οποίο ζητούσαν πολλές ομάδες Τον γνωρίζαμε αρκετά καλά. Παίζει όλη την αριστερή πτέρυγα. Η ομάδα του καλύπτει όλες τις φιλοδοξίε και θας βοηθήσει άμεσα.

Εμείς ως σύλλογος πλέον μπαίνουμε σε άλλη βάση. Η ομάδα μας δουλεύει σε επαγγελματικές προδιαγραφές. Αλλάζει επίπεδο. Οι κινήσεις που θα γίνονται θα είναι προγραμματισμένες., Θα φτιθάξουμε μία ομάδα, που θα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχει γίνει μία πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά. Οι προσθήκες θα βοηθήσουν την ομάδα να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό φόλο. Ο Μανώλης Τζινευράκης ξέρει πολύ καλά τί κάνει. Ο Πρόεδρος είναι αποφασισμένος να κάνει αυτό που πρέπει για την ομάδα»

 

 

 

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Απόλυτοι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 1-1

abola10

Καββαδίας: «Σπουδαία νίκη απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο!»

Kώστας Παλαιολόγος