free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανθούπολη… πέντε αστέρων

Με πέντε γκολ φιλοδώρησε η Ανθούπολη την Αναγέννηση Πετρούπολης για την 15η αγωνιστική του τρίτου ομίλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τίτα που πέρασε αλλαγή και πέτυχε χατ τρίκ. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος.

Το παιχνίδι δεν ήταν αρκετά καλό στα πρώτα σαράντα πέντε λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα στο γήπεδο, έχοντας κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο δεν απείλησαν ιδιαίτερα παρα μόνο στο 37′ όταν ο Παναγούλης είπε “όχι” με τα πόδια σε σουτ του Στρείδη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Ορφανάκου στο 45′ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, ύστερα από κόρνερ.

Στην επανάληψη, μέχρι το 55′ δεν υπήρχε κάτι αξιοσημείωτο και θύμιζε αρκετά το πρώτο μέρος. Από αυτό το σημείο και έπειτα, η ομάδα του Περιστερίου πάτησε… γκάζι και δεν πιανόταν. Συγκεκριμένα στο 58′ ο Μιχαλακέλης βρέθηκε στην περιοχή άδειασε τον Παπαδημητράκη και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλιξενούμενους για το 0-1. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 62′ ο Τίτα με εκπληκτική ψιλοκρεμαστή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του εξαιρετικού Τσάγκη έγραψε το 0-2. Στο 71′ ο Τσάγκης αντί για δημιουργός “ντύθηκε” σκόρερ πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ με άπιαστο σουτ από τα 30′ μέτρα κατευθείαν στο… παραθυράκι του Παναγούλη. Η ομάδα της Πετρούπολης δεν συνήλθε ποτέ από το σοκ και δέχτηκε άλλα δύο γκολ. Στο 89′ ο Στρείδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Τίτα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με κεφαλιά… ψαρακι. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Τίτα σε κενή εστία ολοκλήρωσε το χατ τρικ και το τελικό 0-5 για την Ανθούπολη.

Αναγέννηση Πετρούπολης : Παναγούλης, Χριστοδουλάκης (72′ Δήμας), Τσαγρής, Μυτιλιναίος, Παπαδημητράκης, Παπαδόπουλος, Γκελμπέσης (83′ Μαχαίρας), Ορφανάκος, Αρεφ (46′ Δαγκλής), Αλεξίου, Αθανασόπουλος (65′ Σχίζας)

Ανθούπολη : Στρατηγαρέας, Κακιώρης, Τσάγκης, Τζεβελέκος, Κωνσταντινίδης, Κοσκινάς, Τίτα Θ., Παππάς (46′ Τίτα Α.), Στρείδης Α. (80′ Βαντεράκης), Μιχαλακέλης (74′ Καραπαλίλογλου), Στρείδης Ν. (89′ Κοινής)

Related posts

Ζαμπούρας: «Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Να φανούμε δυνατοί και να βγάλουμε αντίδραση»

Kώστας Παλαιολόγος

Ήταν…φωτιά και Λαύρα!

abola10