free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έκανε το «μπαμ» με Σπανό ο Άρης Πετρούπολης!

Στην απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού από το Αιγάλεω προχώρησαν οι «βυσσινί» ενισχύοντας σημαντικά το έμψυχο δυναμικό τους. 

 

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Άρης Πετρούπολης. Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων συνεχίζουν ακάθεκτοι τη προσπάθεια ουσιαστικής ενδυνάμωσης του ρόστερ, με σκοπό να διατηρήσει ακλόνητες τις ελπίδες της για άνοδο στην Γ’ Εθνική,

Κάτω από αυτό το πλαίσιο οι «βυσσινί» ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους, τον Άγγελο Σπανό. Πρόκειται για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος προ ημερών έμεινε ελεύθερος από το Αιγάλεω

Διακρίνεται για τις δημιουργικές του ικανότητες, αλλά και την έφεσή του στο σκοράρισμα, όποτε αυτό χρειαστεί και θεωρείται βέβαιο ότι θα αποτελέσει ακόμη ένα σημαντικό εργαλείο για τον προπονητή Αλέξη Γκλεγκλέ, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Γκλεγκλές: «Απαραίτητα νίκη με Χαραυγιακό»

Χαρακτήρα … τελικού έχει αποκτήσει για τον Άρη Πετρούπολης το ντέρμπι κόντρα στον Χαραυγιακό. Οι «βυσσινί» θέλουν όσο τίποτε άλλο να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, ώστε να διατηρήσουν ολοζώντανες τις ελπίδες τους για την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Αλέξη Γκλεγκλέ:

«Προετοιμαστήκαμε μετά το ματς Κυπέλλου κόντρα στην Αγία Παρασκευή για τις ανάγκες τουντέρμπι που μας περιμένει κόντρα στον Χαραυγιακό, Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία μονίμως πρωταγωνιστεί τα τεελυταία χρόνια και σίγουρα η συγκεκριμένη αναμέτρηση συγκεντρώνει πολλές ιδαιτερότητες. Χρειαζόμαστε απαραίτητα την νίκη , ώστε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Θέλουμε να εκμεταλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να προσεγγίσουμε την κορυφή»

Τις υπηρεσίες του Θανάση Κυριαζή θα στερηθεί ο τεχνικός Αλέξης Γκλεγκλές κόντρα στον Χαραυγιακό, αφού ο αξιόλογος φορ υπέστη διάστρεμμα.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο «Τάκης Χαραλαμπίδης»

«Ξέσπασε» ο Άγιαξ Ταύρου με νίκη εντός έδρας

Abola Team 2

Μπενα Θ. | Παίκτης ΠΑΟ Ρουφ

admin