free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Έπεσε ηρωικά ο νεανικός Ποσειδώνας Γλυφάδας-Ηττήθηκε με γκολ στο 69′ από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου με 0-1-Εκπληκτικές επεμβάσεις για χάι λάιτ ο νεαρός γκολκίπερ Βασίλης Ψωμάρας

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Ποσειδώνας Γλυφάδας έχασε τον έναν βαθμό έστω της ισοπαλίας μέσα από τα χέρια του στο ματς που έγινε στην έδρα του με αντίπαλο τον Απόλλωνα Χαλανδρίου που θέλει να έχει υψηλές βλέψεις.

Το νεανικό συγκρότημα του σπουδαίου προπονητή Πέτρου Φυλακούρη ο οποίος στην ουσία το παλεύει με πιτσιρίκια έπεσε ηρωικά μαχόμενο αφού δέχθηκε γκολ στο 69΄με σουτ του Αγκόλι ο οποίος με αυτό τον τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι πραγματοποίησε δύο εκπληκτικές αποκρούσεις για χάι λαιτ ο ανερχόμενος- ο 19χρονος γκολκίπερ του Ποσειδώνα Γλυφάδας Βασίλης Ψωμάρας. Στο 20 πραγματοίησε εντυπωσιακή και σωτήρια απόκρουση σε κοντινό σουτ του Αλεξανδράκη, Η πιο θεαματική ωστόσο απόκρουση του Βασίλη Ψωμάρα έγινε στο 74′ όταν κυριολεκτικά απογειώθηκα και έδιωε την μπάλα με το ένα χέρι σε κόρνερ ενώ αυτή κατευθυνόταν στο παραθυράκι. Απέδειξε ότι είναι γκολκίπερ κλάσης. Στο 36′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Οικονομόπουλος.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Γρίμμας, Κασιμάτης, Κωστούλας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Πέτρος Φυλακούρης): Β. Ψωμάρας, Γαλανόπουλος, Αποστολόπουλος, Ψωμάς, Κουνάδης, Μυριανθόπουλος, Σκέμπι, Παπαδόπουλος(54′ Ξενιτόπουλος), Μαυρίδης(85′ Χρήστου), Ασπιώτης(64′ , Σπυρόπουλος(68′ Θεοδωρακόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Σηφάκης, Βλάχος, Κουστουμπάρδης, Ψάλλας, Παναγιώτου, Αγκόλι, Σταμάτης, Κανδεράκης, Οικονομόπουλος(78′ Μπαλαχτής), Αλεξανδράκης(53′ Μήτρου, 90′ Βεϊτάι)), Ταπουτσής(63′ Στεργιώτης).

Related posts

H Αλσούπολη 3-1 τη Νέα Σμύρνη

Abola Team 3

Την Πέμπτη 23/7 στις 9 μ.μ. η παρουσίαση της νέας εμφάνισης των Λύκων Χαϊδαρίου

Τάσος Ζαφειρίου

Επιστροφή Τζακόνη στον ΑΟ Ιλίου

Abola Team 2