free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς : «Να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο»

Το στίγμα του για την προσεχή αναμέτρηση της Νίκης Αλίμου κόντρα στην Δάφνη Αθηνών, έδωσε ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Νίκος Μανωλάς. 

 

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη που απορρέει απο την εκπληκτική κατάσταση, που βρίσκεται η ομάδα, σε συνδυασμό με την κατάληψη της κορυφής του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, η Νίκη Αλίμου ρίχνεται στην μάχη απέναντι στην Δάφνη Αθηνών για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το νεανικό και άκρως φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων προέρχεται από το εντυπωσιακό 5-0 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Λαρισαϊκό, το οποίο συνοδεύτηκε με καταπληκτική εμφάνιση. Στοιχεία τα οποία ο τενχικός ηγέτης Νίκος Μανωλάς θέλει όσο τίποτε άλο να τα διατηρήσει η ομάδα του … ενεργά και στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δάφνη Αθηνών:

«Εμείς δεν αλλάζουμε πλάνο  και φιλοσοφία. Πάντα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι και η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στραμμένη πλέον στο πώς θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Δάφνη Αθηνών. Αυτό, που προέχει για εμάς, είναι να διατηρήσουε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και εικόνα συγκριτικά που παρουσιάσαμε απέναντις στον Λαρισαϊκό, ώστε να πολλαπλασιάσουμε τις πιθανότητες. Δεν εξετάζουμε καθόλου την βαθμολογική θέση του αντιπάλου και κοιτάμε αποκλειστικά την δική μας ομάδα».

Τιμήθηκε ο Λύτρας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την παορυσία πολλών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και σύσσωμου του Δ.Σ. α,αλλα ακι της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της Νίκης Αλίμου. Στο πλαίσιο της πολύ όμορφης εκδήλωσης, τιμήθηκε ο αρχηγός και εκ των παλαιότερων παικτών της ομάδα, ο Θύμιος Λύτρας για την ανεκτίμητη προσφορά του στον σύλλογο.

 


 

Related posts

Ντέτσικας: «Μας έπληξαν οι σημαντικές απουσίες»

Kώστας Παλαιολόγος

Tον 25χρονο μεσοεπιθετικό Πέτρο Λιβάνιο απέκτησε η ΑΕ Ιλίου

Τάσος Ζαφειρίου

Το 18 στα 18 με καρέ του Μαρτέκα η Κηπούπολη!!!

Abola Team 3