free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Ματσάρα» στο Μοσχάτο!

Ισόπαλοι με το «χορταστικό» 2-2 αναδείχθηκαν Θύελλα Μοσχάτου και Ήφαιστος εέπειτ ααπό ένα συγκλονισιτκό σε εξέλιξη παιχνίδι.

 

 

 

Έδωσε δικαιώματα ο Ήφαιστος και παρά λίγο να το πληρώσει με ήττα στο Μοσχάτο με αντίπαλο την τοπική Θύελλα.

Το τελικό 2-2 ανταποκρίνεται στην εικόνα της αναμέτρησης, η οποία είχε συγκλονιστική εξέλιξη.

ο πρώτο ημίχρονο ανήκε εξ’ ολοκλήρου στον Ήφαιστο, ο οποίος είχε τον απόλυτο έλεγχο, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των και στο 22’ άνοιξε το σκορ με πανέμορφο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή του πρώτου του σκόρερ Βασίλη Μαναριώτη.

Οι «ερυθροκίτρινοι» μάλιστα, στο 37’ έχασαν μοναδική ευκαιρία να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους, οταν οι Καρακασίδης – Σκόνδρας έπαιξαν πανέμορφα το «ένα – δύο», με τον τελευταίο να πλασσάρει από επίκαιρη θέση για γκολ πάνω στον ποριτέρο της Θύελλας Γερογιάννη.

Μάλιστα, στο 54’ ο Μαναριώτης ίσα που δεν πρόλαβε την μπάλα μετά από κάθετη πάσα του Παπαδάτου να πετύχει το 0-2.

Προϊόντος του χρόνου, η Θύελλα Μοσχάτου κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και γινόταν επικίνδυνη. Στο 72’ μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Νίκο Παππαά , το γυριστό σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή, βρήκε σε ετοιμότητα τον Φραντζεσκάκη, που μπλόκαρε με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα

Στο 78’ η Θύελλα ισοφάρισε το παιχνίδι με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Γιώργου Παππά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, για να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 83’ με ψύχραιμο πλασέ του Νταή.

Τλεικά ο Ήφαιστος αντέδρασε και στο 89’ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καρακασίδη και σύγχυρης στα καρέ των γηπεδούχων, ο προωθημένος Αντωνίου με κοντινό σουτ ισοφάρισε για το τελικό 2-2, συνδυάζοντας με γκολ το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

 

Διαιτήτευσε ο Φυλακούρης:

 ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γερογιάννης, Μάρκος, Μπάλλιος (88’ Ευαγγέλου), Βερεσόγλου, Φαμαρίτης, Σκοπελίτης Γ., Νταής, Σκοπελίτης Ι. (76’ λ.τρ. Παναγάκος), Παππάς Ν., Κωνσταντάκος, Παππάς Γ.

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Φραντζεσκάκης, Παπαδάτος, Κεσανίδης, Πάσχος (66’ Ψυλλάκης), Πήττας, Σκόνδρας, Τζιώτης, Κρίστο, Μαναριώτης, Καρακασίδης, Αντωνίου.

 

 

 

 

 

Related posts

«Υπάρχει μεγάλο ταλέντο και βάθος!»

Kώστας Παλαιολόγος

Νταουτάϊ: Να βοηθήσω το Κερατσίνι να κατακτήσει το νταμπλ

Abola Team 3

Παραιτήθηκε ο Μπάμπης Σκλάβος από τον ΑΟΑΔ