free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιγιάλειος-ΟΦΗ 0-2 στην Football League

Με μια ακόμα θετική εκτός έδρας εμφάνιση, ο ΟΦΗ επιβλήθηκε 2-0 του Παναιγιάλειου και διατηρήθηκε κοντά στις κορυφαίες θέσεις της Football League. Ισοφάρισε στο φινάλε η Δόξα Δράμας, 1-1 τον Απόλλωνα 

Οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν αντίστοιχα εξωαγωνιστικά προβλήματα, όμως ο ΟΦΗ ήταν αυτός που κατάφερε να τα αφήσει… εκτός γηπέδου και πέρασε σαν σίφουνας από το Αίγιο. 

 

Ο κρητικός σύλλογος επικράτησε 2-0 του Παναιγιαλείου και διατήρησε το αήττητο εκτός έδρας σερί που τον κρατάει στην τρίτη θέση της Football League, μετά και την ενδέκατη αγωνιστική. 

 

Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Κουτσιανικούλης με σουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ κυριάρχησε σε ευκαιρίες. 

 

Η πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 68’ με κεφαλιά του Σταματή που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια, όμως μια αντεπίθεση του ΟΦΗ με τον Μάνο στο 84’ «κλείδωσε» το διπλό για τον ΟΦΗ. 

 

Ο Μπαϊκαρά περιόρισε τη ζημιά για την Δόξα Δράμας, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον Απόλλωνα Πόντου λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα. 

Η ομάδα της Καλαμαριάς προηγήθηκε στο 56’ με τον Χασομέρη, όμως πέντε λεπτά πριν το φινάλε ο Τούρκος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε στους Δραμινούς την τρίτη σερί ισοπαλία. 

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου 13/1 στην Football League:

 

Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας 1-1 

(56’ Χασομέρης – 85′ Μπαϊκαρά) 

 

Παναιγιάλειος-ΟΦΗ 0-2 

(40’ Κουτσιανικούλης, 84’ Μάνος) 

 

Related posts

Τέλος από τον Εργοτέλη ο Γκώνιας

Abola Team 2

Οι διαιτητές στην 28η αγωνιστική στην Football League

Abola Team 3

Πάρτι γενεθλίων για τον Ολυμπιακό!

Kώστας Παλαιολόγος