free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανέτοιμοι στο Κερατσίνι για το ματς με Ρόδο

O AΠΟ Κερατσίνι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ιάλυσο που θα σημάνει και την έναρξη του β γύρου ,του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής. 

 

Με τον Βασίλη Σπάθα να μην έχει στη διάθεση του ,τον Γιώργο Ντούλια που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα προπόνησης,ενώ εκτός είναι και ο  Παναγιωτόπουλος που υποφέρει από ίωση.

 

Νέο πρόσωπο ο Ηλίας Καστράτι που μπήκε στην αποστολή που αποτελείται από 18 παίκτες.

 

Για την αναμέτρηση μίλησαν ο άμεσος συνεργάτης του  Βασίλη Σπάθα, Πέτρος Βοιδονικόλας και ο Νίκος Μπερνιδάκης.

 

Πέτρος Βοιδονικόλας 

 

Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Μπαίνουμε σε ένα δεύτερο γύρο με πολύ δύσκολες αναμετρήσεις και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα  σοβαροί. Ο Ιάλυσος έχει δείξει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και κάθε αγώνας στη Ρόδο είναι πάντα δύσκολος. Εμείς έχουμε την απουσία του Ντούλια που είναι ένας σημαντικός παίκτης και η απουσία του είναι ένα πρόβλημα.

 

Νίκος Μπερνιδάκης

 

Σε κάθε ματς παλεύουμε για τη νίκη. Είμαστε σε μια καλή κατάσταση, με καλή ψυχολογία ύστερα από τις δύο νίκες, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Πάμε στη Ρόδο για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε με σεβασμό  στον αντίπαλο μας,αλλά θέληση να πάρουμε  ένα καλό αποτέλεσμα.

 

Η 18άδα της ομάδας αποτελείται από τους :

 

Γιώρα-Τάφα-Τσουβαλτσίδη-Σιγάλα-Σκεντεράι-Καρέλη-Μπατή-Βαττή-Μεγαλοοικονόμου-Διάκο-Γκιάτη-Παπασπύρο-Σιάνο-Μπερνιδάκη-Πασαλίδη-Κυριαζόπουλο-Θωμαίδη-Καστράτι

Η αποστολή του Κερατσινίου βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Ρόδο.

Related posts

Πότσι και επίσημα στη Ρόδο

Abola Team 2

Ο Νίκος Κουρμπανάς στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού

Abola Team 3

Στο 0-0 παρέμειναν Αγ. Ιερόθεος και Ιωνικός

Abola Team 3