free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πετρίδης: «Να τελειώσουμε ιδανικά το πρώτο γύρο»

Στην ανάγκη η ομάδα να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης.

 

 

 

Με κεκτημένη ταχύτητα από τους συνεχόμενους θριάμβους, που του έχουν δώσει τη δυνατότητα να αποσπαστεί από τους διώκτες του στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ, ο ΠΟΨ καλείται να δώσει ένα εντυπωσιακό φίνις στις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Αίαντα Αθηνών στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Άπαντες στο στρατόπεδο των «πρασίνων» φέρονται να έχουν συναισθανθεί την ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης και δείχνουν διατεθειμένοι να μην δώσου το … παραμικρό δικαίωμα στους αντιπάλους τους.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη Γιάννη Πετρίδη:

«Πάμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις μας για τον πρώτο γύρο και να πετύχουμε την 12η νίκη μας σε 13 αναμετρήσεις, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο. Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα και θέλουμε να δείχνουμε το ίδιο πρόσωπο. Είναι σημαντικό να τελειώσουμε ιδανικά τον πρώτο γύρο. Στη συνέχεια θα στρέψουμε την προσοχή μας στα τρία «κολλητά»  επόμενα ντέρμπι με Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, Ταταύλα και Βοτανικό, τα οποία εφόσον κερδίσουμε θεωρώ οτι κατά 80% θα έχουμε φτάσει στην επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της άμεσης επανόδου».

 

  

 

Related posts

Εντυπωσιακό «πέρασμα» του Άρη από Πετρούπολη

Nάσος Φακίδης

Στο «-1» ο Δούρειος από την «κορυφή»

Nάσος Φακίδης

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ

Abola Team