free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Απολαυστική η Ρόδος 3-0 τον Ασπρόπυργο

Παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο η Ρόδος επικράτησε εύκολα με σκορ 3-0 του Πανασπροπυργιακού για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και ανέβηκε στους 18 βαθμούς.

Οι «γηπεδούχοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και μόλις στο 4′ δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Μυλωνά να κάνει το γυριστό και την μπάλα να περνάει αουτ. Δύο λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νάκκα, ο Μκρτσιάν πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Στρατάκης πρόλαβε τη μπάλα πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή. Η υπεροχή της Ρόδου καρποφόρησε στο 15′ όταν ο Πινδώνης με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπότου για το (1-0). Στο 17′ η Ρόδος κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ, όταν ο Νάκκας πήρε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το σουτ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο (2-0).

 

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Ρόδος δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία στο 48′ όταν ο Παβίσεβιτς πήρε την κεφαλιά, όμως ο Μπότος του είπε «όχι» απομακρύνοντας με τα πόδια. Στο 66′ ο Αυγενικού απείλησε με μακρινό σουτ, όμως είδε την μπάλα να περνάει ελάχιστα αουτ. Ο Ασπρόπυργος λίγο έλειψε να μειώσει το σκορ στο 70′ όταν ο Ταχμαζίδης μπήκε στην περιοχή μετά από λάθος της άμυνας, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Παναγόπουλου. Η Ρόδος έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» στο 89′ με τον Μουσταφά Μπαγκούρα να περνάει τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και με ωραίο πλασέ να διαμορφώνει το τελικό (3-0).

Α.Σ. ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Μκρτσιάν, Καντιμοίρης, Μυλωνάς (66′ Ευγενικός), Πότσι, Αυγενικού, Παβίσεβιτς, Πινδώνης, Νάκκας (Μπανγκούρα)

 

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Μπότος, Νικολάου, Στρατάκης, Ταχμαζίδης, Ζαχαράτος (66′ Ζωγράφος), Μπάτσι, Ατματζίδης (81′ Λώλος), Νάκκας, Στραγάκης, Ζαχαράκης, Σιδηρόπουλος

 

Πηγή: news12

Related posts

Με δύο απουσίες στην Κρήτη ο Αήττητος

Abola Team 2

Ανακοίνωση – Κάλεσμα προς τους απανταχού Προοδευτικάνους

Abola Team 2

Γκάτζιος: «Λυπάμαι αλλά δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο»

Abola Team 2