free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Εκρηκτικός ο Άγιαξ Ταύρου 4-1 εκτός έδρας τα Ιλίσια 2004: Ρεπορτάζ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ

Εκρηκτικός ο Άγιαξ Ταύρου που από το πρώτο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 1-3, νίκησε τελικά εκτός έδρας με σκορ 1-4 τα Ιλίσια 2004.

Το συγκρότημα του Σήφη Βενάκη που με την άριστη τακτική δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους προηγήθηκε στο 7′ με 0-1 με σουτ του Στάμου από φάουλ-κομπίνα του Σερδενέ.

Στο 9′ ο Μούτσας με κοντινό σουτ κι ενώ παρακολουθούσε την φάση ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2 για τον Άγιαξ Ταύρου.

Ο Άγιαξ Ταύρου “κλείδωσε” την νίκη στο 34′ όταν με εκληκτικό σουτ-δυναμίτη του Ερμάλ έξω από την περιοχή έκανε το 0-3. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Ερμάλ και αναμένεται να δείξουν οι εξετάσεις την σοβαρότητα του προβλήματός του.

Στο 42′ μετά από εντυπωσιακή σέντρα του Τριάντου και φοβερή κεφαλιά-ψαράκι του Γεωργαντζέλη τα Ιλίσια 2004 με αυτό το θεαματικό γκολ μείωσαν σε 1-3.

Το τελικό 1-4 έγραψε στο 85′ ο συνήθης ύποπτος-ο αρχηγός του Άγιαξ Ταύρου Γεωργίου με κοντινό σουτ.

Στο 62′ σε σουτ του Στάμου η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι. Εντυπωσιακός ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο Σιώζος των νικητών (ο οποίος διακρίνεται στην ΦΩΤΟ που μέσα σε αποθέωση γίνεται αλλαγή). Πολύ καλός και ο Στάμος.

Άριστη η διαιτησία των Νικολάου, Τσατσούλης, Κελεκίδης.

ΙΛΙΣΙΑ 2004 (Περικλής Παπαζαφειρόπουλος): Ξενιτίδης, Καβύρης, Ορούτσι, Αβλασιμόπουλος(74′ Βασιλόπουλος), Τσέλιος, Κουκουμαφτσής, Πρέντζας(46′ Μαγγασιάνος), Κόκκαλης, Δραγούτσος, Γεωργαντζέλης, Τριάντος(46′ Χρυσικός).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Σήφης Βενάκης): Κόρδας, Σιώζος(66′ Στασινόπουλος), Μπούρσαλης, Χριστόπουλος, Μπάλας, Γεωργίου, Ερμάλ(50′ λ.τ. Παναγάκος), Σερδενές, Μούτσας, Στάμος(86′ Σκόρδος), Κούρτι(78′ Κτενάς).

Related posts

Τρεις στο Πέρα!

Abola Team

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (25/11)

Abola Team

Aποχώρηση Κριπιντίρη από τον Εθνικό Αστέρα

abola10