free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια του ο ΠΑΟ Ρουφ, 2-2 με Τερψιθέα στο φινάλε

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχαν την κυκλοφορία της μπάλας ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί με κάποια κλασσική ευκαιρία με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν ρυθμό.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άλλαξε δραματικά… προς το καλύτερο και σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ των φιλοξενουμένων καθώς στο 46′ ο Συράκος με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Στο 57′ ο Τομπουλίδης που είχε περάσει ως αλλαγή εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με συρτό σουτ έγραψε το 0-2 για την ομάδα του Σιλεβίστα που φάνηκε να κρατάει γερά την νίκη στα χέρια της. Ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε και στο 80′ η Τερψιθέα έδωσε την προειδοποιητική βολή… με τον Χαραλάμπους να σουτάρει αδύναμα στην αγκαλιά του Κουνάδη. Στο 84′ ο Χαραλάμπους βρέθηκε ανενόχλητος στην μικρή περιοχή και με σουτ έκανε το 1-2 βάζοντας φωτιά… στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση για την ισοφάριση και στο 93′ δικαιώθηκαν όταν ο Σταθακόπουλος βρέθηκε και αυτός αμαρκάριστος ύστερα από κόντρες στην μικρή περιοχή και με σουτ… έγραψε το τελικό 2-2 με τους φιλοξενούμενους να μην πιστεύουν αυτό που συμβαίνει και αυτό που συνέβη

 Στο φινάλε της αναμέτρησης υπήρξε μικροένταση με ορισμένους θερμόαιμους φίλους των γηπεδούχων να έχουν άγριες διαθέσεις προς τα αποδυτήρια του Ρουφ όμως η κατάσταση δεν ξέφυγε με την επέμβαση των πιο ψύχραιμων. 

Τερψιθέα : Εξαρχάκος, Γραμματικόπουλος (90′ Σκουμπουρδής), Ζώτος (53΄Ψωμάς), Κατσαμπάνης, Γιαννακόπουλος, Ντούβλης (60′ Νίκου), Τσιρόπουλος (46′ Σταθακόπουλος), Τσαγκλάνος, Χαραλάμπους, Μπα, Γιοματάρης

Ρουφ : Κουνάδης, Μπένας, Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Σφακιανάκης, Χατζηαθανασίου (46΄Φωτόπουλος), Χατζής, Καρυπίδης, Συράκος (59′ Τομπουλίδης), Τζώρτζης, Παππάς (77′ Καραχάλιος)

 

 

Related posts

Θάνος Καριατλής: “Βγάζει ποιότητα και εντυπωσιάζει η ΑΕ Ηρακλείου”

Abola Team 3

Τη σπουδαιότερη νίκη της χρονιάς η Δάφνη Π. Φαλήρου!

abola10

Δυναμικά ο Χολαργός!

abola10