free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Λευκή» ισοπαλία για ΠΟΑ και Ερμή Ζωνιανών!

Σε ένα κακό, ποιοτικά, παιχνίδι, ΠΟΑ και Ερμής Ζωνιανών έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο του Ατσαλένιου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

 

Το ματς είχε όλα τα στοιχεία για να εξελιχθεί σε κάτι καλό. Υπήρχε διάθεση από τους παίκτες, ένταση και πάθος. Τελικά, όμως, κυριάρχησαν οι δυνατές -και ορισμένες φορές σκληρές- μονομαχίες, το θέαμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα και το 0-0 εύλογα έγραψε την ιστορία.

 

Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως δεν υπήρξε η μεγάλη φάση, ενώ τόσο ο ΠΟΑ όσο και ο Ερμής Ζωνιανών προσπάθησαν να απειλήσουν -και το έκαναν ως ένα βαθμό- μόνο από στημένες φάσεις.

 

Οι διαμαρτυρίες για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή και η επίδειξη δύναμης έξω από το ποδοσφαιρικό πλαίσιο συνέθεσαν την εικόνα του κρητικού ντέρμπι, όπου οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό και βάσει απόδοσης πήραν αυτό που άξιζαν.

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Καρβέλας, Ρουμπάκης (92′ Πετράκης), Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Τζανής, Ρωμανάκης (63′ Μπέρκης), Χατζηανδρέου, Τριανταφύλλου, Φραγκιαδάκης (75′ Ντάμπος), Πατινιώτης

 

Ο πάγκος: Πετράκης, Τοπάλι, Ξυλούρης, Μανουσάκης, Βρέτος, Μπέρκης, Ντάμος

 

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Γεωργίου, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Γιακουμάκης, Ηλιόπουλος (59′ Σκουτέλης), Χατζηβασίλης, Τοπούζης, Πλουσής (92′ Νοκάι), Κοτζαδάκης (75′ Πασιαλής)

 

Πηγή: prismasport

Related posts

Μεγάλη μεταγραφή με Γιαλούση ο Ηρόδοτος!

Abola Team 2

Ο Γιώργος Κόλτζος στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 2

Φιλικό στο Αιγάλεω η Ενωση Πανασπροπυργιακού Δόξας την Κυριακή 20/8

Abola Team 2