free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεγάλο διπλό ο Παναργειακός, επικράτησε με σκορ 2-1 εκτός έδρας της Χαλκίδας

Διπλό τεράστιας σημασίας πήρε σήμερα ο Παναργειακός στην έδρα της Χαλκίδας και την προσπέρασε στη βαθμολογία.

 

Η ομάδα της Εύβοιας αν και ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, δημιουργώντας πολλές καλές ευκαιρίες, που όμως δεν τις αξιοποίησε και έχασε το παιχνίδι από τον ψυχωμένο Παναργειακό που είχε ήρωα τον γκολκίπερ Μάνο.

Επίσης από τους κορυφαίους του Παναργειακού ήταν ο Καραμπάς.

Η Χαλκίδα μπήκε δυνατά στο ματς και στο 5  ο Ταυταρίδης έβγαλε τη κάθετη μπαλιά στον Μπλάνκο που έκανε το σουτ μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Νάνου.

 

Τρία λεπτά αργότερα όμως ένα μεγάλο λάθος του Σταυριανού έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, καθώς ο γκολκίπερ του ΑΟΧ σε μια ανύποπτη φάση άνοιξε το κοντρόλ, ο Παιδάκης του έκλεψε τη μπάλα, τον ανέτρεψε με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει τη καθαρή παράβαση.

 

Ο Καλύβας εκτέλεσε εύστοχα βάζοντας μπροστά την ομάδα του Άργους.

 

Στο 17 ο Ταυταρίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να σκοράρει, ο Νάνος παρότι έδειξε να αιφνιδιάζεται έδιωξε σε κόρνερ.

 

Στα τελευταία 5 λεπτά του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι δημιούργησαν δυο καλές ευκαρίες για να ισοφαρίσουν.

 

Η πρώτη στο 40  μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ντελέκου ο Μπακομήτρος πήρε τη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν κατάφερε να τη στείλει προς την εστία.

 

Στο 44 ο Ταυταρίδης βρήκε πολύ ωραία τον Παπαδάκη μέσα στη περιοχή που στόπαρε έκανε το σουτ με τον Μάνο να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να αποκρούει δύσκολα.

 

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ανέστης μπήκε στη περιοχή και έκανε το σουτ η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 53  ο Παναγιώτου έκανετ η σέντρα από δεξιά, ο Παιδάκης εκανε το σουτ χωρς να βρει στόχο.

 

Ο Ταυταρίδης έβγαλε τη σέντρα στο 55, ο Μπλάνκο έκανε τη προβολή με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μάνου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πολίτης κέρδισε τη μπάλα μέσα στη περιοχή έκανε το πλασέ και ο γκολκίπερ του Παναργειακού έσωσε ξανά την εστία του διώχνοντας σε κόρνερ.

 

Στο 63 είχαμε την ψυχρολουσία για τον ΑΟ Χαλκίς όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καραμπάς με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σταυριανού πετυχαίνοντας το 0-2.

 

Στο 75 σε μια κόντρα επίθεση ο Λιακόπουλος έδωσε στον Καμπιώτη μέσα στη περιοχή που σούταρε άουτ.

 

Στο 82 ο Μπλάνκο βρήκε την άμυνα των φιλοξενούμενων ανοργάνωτη  και έφυγε στη κόντρα άνοιξε την μπάλα στο πλάι πλάσαρε, αλλά ο Μάνος βγήκε και απέκρουσε.

 

Στις καθυστερήσεις ο Ταυταρίδης μείωσε με πλασέ σε 1-2.

 

Χαλκίδα (Αυλωνίτης): Σταυριανός, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Γεωργίου, Παπαδάκης, Ντελέκος, Μπλάνκο, Πολίτης, Ανέστης

 

Παναργειακός (Κετικίδης): Νάνος, Καραμπάς ( 94 Καλογεράκης), Μεζίνης, Νώτης, Καϊάφας, Λιακόπουλος (87 Ταματζίτζε), Καμπιώτης, Αμέντ ( Φασουλής),Καλύβας, Παιδάκης

 

Πηγή: starsports

Related posts

Πήρε βαθμό ο Ηρακλής-Τα αποτελέσματα σε όλους τους Ομίλους στην 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Abola Team 2

Πολύ καλή παράδοση η Κηφισιά στους τελικούς του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Χωρίς ρεπό ο Ιάλυσος

Abola Team 2