free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μια ανάσα από την κορυφή ο Εθνικός-Νίκησε 3-0 εκτός το Ζευγολατιό

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και την πρωτοπόρο Προοδευτική βρίσκεται πλέον ο Εθνικός ο οποίος πανηγύρισε, την έβδομη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Νίκου Νεντίδη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από το συγκρότημα της Κορινθίας, ωστόσο δεν κατάφερε την υπεροχή του αυτή να την μετουσιώσει σε κάποιο γκολ.

 

Στο 7΄ το σουτ του Κωνσταντίνου κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν και τα σουτ των Ρομάνο και Σώπαση στο 11΄ και στο 27΄ αντίστοιχα. Αυτό το οποίο δεν είχαν καταφέρει στις τρεις αυτές περιπτώσεις οι «κυανόλευκοι», το πέτυχαν στο 41΄ με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Παυλάκη.

Στο 44΄ ο Εθνικός έφτασε κοντά στο 2-0 το σουτ όμως του Κατσικοκέρη πέρασε σύριζα άουτ από την εστία του Ντάση, με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Εθνικός μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει την νίκη και στο 51΄ κατάφερε, να ζευγαρώσει τα τέρματα του με το σουτ του Μακρυγιάννη.

 

Οι Πειραιώτες όντας πλέον με δύο γκολ μπροστά στο γκολ, επεδίωξαν να φτάσουν στην επίτευξη ενός ακόμα γκολ προκειμένου να «κλειδώσουν» το τρίποντο. Αυτό ήρθε στο 69΄ με τον Κατσικοκέρη να κάνει το 0-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ (Παντελής Κολλιάκος): Ντάσης, Κουτσουμπέλας, Ζαχαρόπουλος, Σούλι, Καντιλιεράκης (46′ Μπάρτζης) Βελέντζας, Καλλίρης Αλ., Καλλίρης Α., Παππάς (46′ Μπάρτζης), Σπέτσι, Καραγκούνης.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Νίκος Νεντίδης):Σικαλιάς, Στασινός (75′ Κομνηνός), Γερόλυμος (50′ Βλάχος), Κρητικός, Ρούσσης (18′ λ.τρ. Πεχλιβανίδης), Κωνσταντίνου (65′ Κατίδης), Μακρυγιάννης, Σωπασής, Κατσικοκέρης, Ρομάνο, Παυλάκης

 

Πηγή: sdna

Related posts

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από το Αιγάλεω: «Δυστυχώς σήμερα η κρητική λεβεντιά… πέθανε»

Abola Team 3

Κλήθηκαν σε απολογία Ηρόδοτος και Φραγκουλάκης

Abola Team 2

Το τελευταίο του χαρτί παίζει με Εθνικό ο Αστέρας Αμαλιάδας

Abola Team 2