free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Αήττητος νίκησε με 1-0 εκτός την Αγ. Παρασκευή και αυξάνει την διαφορά

Δυσκολεύτηκε αλλά η ουσία είναι ότι πήρε μία πολύτιμη νίκη ο Αήττητος Σπάτων, ο οποίος επιβλήθηκε του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής με 1-0.

Έτσι, με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του.

 

Στο 6′ ο σύλλογος των Σπάτων απείλησε με σέντρα σουτ του Φαρινόλα με τον Χάϊρο να μπλοκάρει. Νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Κρητικού, που κατέληξε άουτ στο 22′. Ο Διαγόρας προσπάθησε να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ του Τζόρνταν, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικό. Στο 40′ ο Αήττητος πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Φαρινόλα σέντραρε συρτά, ο Κρητικός άφησε πανέξυπνα την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Κατσικογιάννης σκόραρε με σουτ στην κίνηση.

 

Με την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με διαδοχικά σουτ να βρουν στόχο, αλλά αυτά βρήκαν στα σώματα των αμυντικών. Στο 51′ ο Τσιλιγγίρης εκτέλεσε το φάουλ, αλλά το τείχος απέτρεψε το γκολ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα λίγα λεπτά αργότερα, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Παρέλλη, η κεφαλιά του Αχείμαστου πέρασε ελάχιστα άουτ. Νέα καλή στιγμή στο 77′ με το σουτ του Τσομπανέλλη να καταλήγει λίγο έξω από την εστία του Μιχελή.

 

Έτσι, έμεινε το τελικό σκορ μέχρι το τέλος.

Διαγόρας Αγίας Παρασκευής: Χάϊρο, Τοπάλι, Στάτης, Ρέτζος, Λαζαρίδης, Αχείμαστος, Κίστα, Τσομπανέλλης, Τζέκα, Τζόρνταν, Β. Παρέλλης (77′ Μαλακός)

 

Αήττητος Σπάτων: Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης, Κωστόπουλος, Ηρακλής, Σκαφίδας, Κατσικογιάννης (84′ Χριστοφιλέας), Γκούμας (67′ Καλογέρης), Κρητικός, Τσιλιγγίρης (88′ Σκούμας), Φαρινόλα

Related posts

Σαρωτική εμφάνιση ο Φωστήρας (4-1)

Abola Team

Μαζί και στη Γ’ Εθνική, η Μαρκό και ο Σουλελές

Abola Team

Αποχαιρετιστήριο δείπνο στον Ηρόδοτο εν αναμονή της απόφασης

Abola Team 2