free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ιάλυσος νίκησε 1-0 το Κερατσίνι και πλησιάζει κορυφή-Τι δήλωσαν Βασίλης Σπάθας και Αλέξανδρος Μπατής

Για τα καλά στη «μάχη» του τίτλου μπήκε ο Ιάλυσος.

Οι «ερυθροκίτρινοι» ξεπέρασαν ανώδυνα τγο εμπόδιο του Κερατσινίου, το οποίο κέρδισαν με 1 – 0 στο «Οικονομίδειο» και πήραν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

 

Πλέον, η ροδίτικη ομάδα βρίσκεται στο -4 από την κορυφή (μετά το 0 – 0) της Προοδευτικής και ασφαλώς, καλοβλέπει την 1η θέση της βαθμολογίας, κάτι που πλέον φαντάζει εφικτό. Ο Ιάλυσος είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με πολλά τρεξίματα όπως είναι το Κερατσίνι αλλά κατάφερε να πάρει τους βαθμούς παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο.

 

Βέβαια, στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν αισθητά και δημιούργησαν ορισμένα προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων, τα οποίο όμως ξεπεράστηκαν ανώδυνα. Στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Ιάλυσος ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων , χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα από το Κερατσίνι.

 

Το φιλμ του αγώνα

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο στο 12’. Από μπαλιά του Δήμα, ο Δελαπόρτας σε θέση φορ σούταρε άστοχα και έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.

Στο 18’ ο Πασαλίδης σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου μπλόκαρε την μπάλα. Αυτή ήταν η πρώτη φάση για το Κερατσίνι.

Σημαντική ευκαιρία για το Κερατσίνι στο 40′. Μετά από αντεπίθεση, ο Παπασπύρου έκανε το σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Στο 42′ ο Μπεγκλετζης ανατράπηκε έξω από την περιοχή και ο διαιτητής έδωσε φάουλ για τον Ιαλυσο. Το εκτέλεσε ο φαβάλι με πάσα στον Δελαπόρτα μέσα στην περιοχη, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Κερατσινίου απόκρουσε ωραία σε κόρνερ.

Ο Παφιάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Δελαπόρτας με κεφαλιά πάσα έστρωσε στον Βλάχο και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1 – 0.

Ευκαιρία για το Κερατσίνι στο 59′. Μετά από αντεπίθεση, ο Πασαλίδης πάσαρε στον Τσουβαλτσίδη ο οποίος σούταρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά ο Ανδρούτσος απόκρουσε σε κόρνερ.

Διαγώνιο σουτ του Δελαπόρτα στο 64’ από πλάγια θέση αριστερά, έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ.

Σημαντική ευκαιρία για τον Ιαλυσο στο 75′. Ο Σπατάλης μπήκε από δεξιά στην περιοχή αλλά αντί να σπάσει τη μπάλα, προτίμησε να πλασάρει στην κλειστή γωνία. Η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στο 77′ Ο Φαβαλι εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι (αουτ).

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Κόλα, Νικήτας, Αρχοντούλης (87’ λ.τ. Καραμανώλης), Ρεκλείτης, Παφιάκης, Φαβάλι, Μπεγκλετζής (92’ Αρέτογλου), Δελαπόρτας, Δήμας, Βλάχος (63’ Σπάρταλης)

 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Γκιόλας, Σιγάλας (62’ Σιάνος), Σκεντεράϊ, Μπάτης, Βαττής (79’ Μεγαλοοικονόμου), Γκιάτης (52’ Καρέλης), Τσουβαλτσίδης, Διάκος (75’ Μαστράτι), Μπερνιδάκης, Πασαλίδης, Παπασπύρου

 

Πηγή: news12

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του Κερατσινίου Βασίλη Σπάθα και του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Μπατή μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιάλυσο.

 

Βασίλης Σπάθας: Ηταν ένα παιχνίδι το οποίο θεωρώ ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Δεχτήκαμε το γκολ σε ένα κρίσιμο σημείο ,στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά στην επανάληψη αντιδράσαμε, δσεν ήμασταν τυχεροί στις φάσεις που δημιουργήσαμε και τελικά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Οπως έχω ξαναπεί και μετά από νίκες ,οφείλουμε να προχωράμε και να μην κοιτάμε πίσω . Αρα επόμενος στόχος, το ματς με το Λουτράκι.

 

Αλέξανδρος Μπατής:  Είναι απο τα παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί αλλά και να είχαμε ισοφαρίσει στο β ημίχρονο. Σε κάθε περίπτωση, χάθηκε η μάχη, αλλά ο Πόλεμος συνεχίζεται. Στεναχωριόμαστε σήμερα, αλλά απο αύριο πρέπει το μυαλό μας να είναι στο παιχνίδι με το Λουτράκι που ξέρουμε ότι είναι ένα απο τα πιο καθοριστικά ματς.

 

 

Related posts

Τον γκολκίπερ Νίκο Αθανασόπουλο απέκτησε ο Φωστήρας

Abola Team 2

Τα μπράβο της Επισκοπής σε ΟΦΗ και Ηρόδοτο

Abola Team 3

Την εκκαθάριση του ρόστερ αρχίζει ο Σταύρος Ηλιόπουλος στην Θύελλα Ραφήνας

Abola Team 2