free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΑΟ Καματερού 2-1 εκτός έδρας τον Φοίνικα Περιστερίου

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ομάδα μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών το Καματερό.

Αυτή την φορά πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην Πετρούπολη επί του ισχυρού Φοίνικα Περιστερίου με 1-2  σε ένα ματς που στο β΄ ημίχρονο έγινε κυριολεκτικά γκραν γκινιόλ από τον ρυθμό του παιχνιδιού.

 

Ήταν το πιο γλυκό τρίποντο του πρωταθλήματος που βρήκε την ομάδα στο τέλος του α΄γύρου να έχει μαζέψει 27 βαθμούς και να βρίσκεται προς το παρόν στην 3η θέση.

 

Όσον αφορά το α΄ ημίχρονο οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη έπιασαν τρομακτική απόδοση και πίεσαν αφάνταστα τον Φοίνικα Περιστερίου με αποτέλεσμα να πετύχουν δυο γκολ και να ελέγχουν στην συνέχεια το ματς.

 

Το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό και μόλις στο 6΄ ο Πετανάι με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να περάσει ξυστά από το κάθετο δοκάρι του Φοίνικα. Το 0-1 σημείωσε στο 18΄ ο πολύ καλός σε απόδοση Γιάννης Μπίμπιζας με κοντινή κεφαλιά ύστερα από καλοζυγίσμενο χτύπημα φάουλ του Πετανάι.

Ακριβώς στην εκπνοή του α΄ ημιχρόνου (45+) ο Πετανάι που διανύει περίοδο φόρμας , έπιασε ψηλοκρεμαστό πλασέ με το ‘κακό” του πόδι, γράφοντας το 0-2 και δίνοντας σημαντικό αέρα για την συνέχεια του ματς.

 

Ενός ματς που εξελίχθηκε στο β΄ημίχρονο σε άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου καθώς οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ριζικά μεταμορφωμένοι και ζόρισαν την ομάδα με την απόδοση τους. Η άμυνα της ομάδας (πολύ καλοί σε απόδοση Τσιριγώτης,  Κανακάρης, Μπίμπιζας) άντεξε στην πίεση με μοναδική συνέπεια την ανατροπή του Μουράτη από τον Μπίμπιζα στο 74′.  

 

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ντιάγε (την 2η φορά) καθώς στην πρώτη προσπάθεια ο διαιτητής της συνάντησης δεν ήταν στην θέση του. Ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να νικήσει τον τερματοφύλακα Κυρίου στο 94΄ με απευθείας χτύπημα φάουλ χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.: Κούμης, Καμαρέτσος, Καρανικόλαος, Λάσκαρης, Κολέζι, Μακρής (62΄ Ρουμελιωτάκης), Μίλε (46΄ Καλαμοτουσάκης) , Γιουλβανίδης (69΄ Σκεπετάκης), Μάζης, Ντιάγε, Χιώτης (46΄ Μουράτης)

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Κανακάρης, Τσιριγώτης, Μπίμπιζας, Ανδριτσόπουλος, Πάππας (85΄ Σαχσανίδης), Λουβερδής, Μπουφίδης, Πετανάι, Χαιρετάκης (90΄Χαβέλλας), Μήτσος (63΄ Λιάπης)

 

Related posts

Νίκος Χατζηλιάς (Πανιώνιος Καισαριανής): “Ευελπιστούμε να καθιερωθούμε στην Β’ Αθήνας”

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

Λαύρα Αργυρούπολης-Ελευθερούπολη 1-1

Abola Team 2