free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τετράσφαιρος ο Αστέρας Αμαλιάδας, 4-0 εκτός τον Παλληξουριακό

Διπλά κερδισμένος βγήκε από την 12η αγωνιστική και πρώτη του β’ γύρου ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Αρχικά γιατί εμφανιζόμενος σοβαρός και ουσιαστικός όπως έπρεπε στο Ληξούρι δεν είχε προβλήματα για να πάρει εύκολα τη νίκη με 0-4 επί του Παλλληξουριακού.

 

Και επίσης βέβαια γιατί την ίδια ώρα ο πρωτοπόρος Αστέρας Βλαχιώτη έμεινε στο 1-1 στον Πύργο (ισοφαριζόμενος στο 87′), κι έτσι η διαφορά τους μειώθηκε στους 2 βαθμούς.

 

Η ομάδα της Αμαλιάδας, που αργότερα έχει τον Βλαχιώτη στην Αμαλιάδα στο ματς του β’ γύρου, είχε τον νεαποκτηθέντα Γιώργο Μπουντόπουλο να κάνει ντεμπούτο (αφού όπως αναφέραμε από το προηγούμενο ρεπορταζ, τελικά με ενέργειες του μεγάλου χορηγού της ομάδας Θανάση Παπαγεωργίου, ξεπεράστηκε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε την Παρασκευή και κατέστη δυνατή έστω και το Σάββατο η έκδοση του δελτίου του).

 

Φάσεις και Γκολ

 

Ο Αστέρας μπήκε στο γήπεδο με διάθεση από το πρώτο λεπτό να πρεσάρει ψηλά και να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στη γηπεδούχο ομάδα. Κατάφερε να μπει από νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν στο 9′ ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα και του ομίλου, Κέρι έδωσε το προβάδισμα για τους Βυσσινί του Σούλη Παπαδόπουλου, με ένα πολύ δυνατό τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία, παρά την προσπάθεια του Σκαμαντζούρα, και στα δίχτυα για το 0-1.

 

Στο επόμενο λεπτό ένα δυνατό σουτ του Τόρες, λίγο έξω από την περιοχή, μετά το γύρισμα του Κέρι από δεξιά,θα στείλει την μπάλα να περάσει σύριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.

 

Και στο 15′ ο Παπαδόπουλος θα βγάλει την σέντρα από δεξιά στην περιοχή, εκεί ο Κέρι θα πιάσει μια κεφαλιά και η μπάλα μπλοκάρεται από τον Σκαμαντζούρα.

 

Το 0-2 για τον Αστέρα έκανε με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Μπουντόπουλος. Ο Μαρουκάκης θα περάσει μια καταπληκτική κάθετη πάσα στην περιοχή και στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, για τον Μπουντόπουλο με τον τελευταίο να πλασάρει εύκολα, στέλνοντας την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Σκαμαντζούρα και παράλληλα ο ίδιος να ανοίγει «λογαριασμό» τερμάτων στη νέα του ομάδα.

 

Η υπεροχή ήταν εμφανής για την ομάδα της Αμαλιάδας και οι ευκαιρίες αρκετές. Στο 33′ ο Μπουντόπουλος από αριστερά θα περάσει ωραία συρτή πάσα στον Κέρι, όμως το σουτ που επιχειρεί στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. Άτυχος θα σταθεί στο 38′ ο Μπουντόπουλος, όταν σε φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων, τελευταίος αποδέκτης της μπάλας θα κάνει το σουτ, όμως η μπάλα σταματάει στο δοκάρι του Σκαμαντζούρα.

 

Στη μοναδική επικίνδυνη επίσκεψη των γηπεδούχων στην εστία του Τσάμη στο 39′, ο Μπράτι θα βρει στην περιοχή και δεξιά τον Λυκούδη, όμως το σουτ του τελευταίου θα στείλει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών των φιλοξενούμενων.

Το 0-2 ήταν το σκορ με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για ημίχρονο.

 

Στην επανάληψη, στο 54′ ο Μαρουκάκης θα γυρίσει στην περιοχή και δεξιά για τον Κυριάκο και αυτός με ένα διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία του Σκαμαντζούρα θα πετύχει το 0-3.

 

Στο 66′ ο Τόρες θα «χορέψει» από δεξιά την άμυνα των γηπεδούχων, θα μπει περιοχή και με ωραίο σουτ θα είναι ο σκόρερ του 0-4 της ομάδας του.

 

Στο 76′ ο Χασάι με λάθος γύρισμα προς τα πίσω, θα φέρει τον Μπαρμπαρούση απέναντι από τον Σκαμαντζούρα με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να σώζει την εστία του αποκρούοντας με τα πόδια. Μεγάλη απόκρουση και πάλι από τον Σκαμαντζούρα στο 79′, αφού στο πλασέ του Ρόβα θα πετάξει με δυσκολία την μπάλα κόρνερ.

 

Τελευταία φάση στο παιχνίδι ένα μακρινό σουτ του Λυκούδη στο 87′ που όμως δεν ανησυχεί τον Τσάμη μιας και η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

 

Οι συνθέσεις:

 

Παλληξουριακός: Σκαμαντζούρας, Αραβαντινός (68′ Καππάτος), Ζερβός, Πολυδωράτος, Λούλουδας, Λυκούδης, Κόμητας, Βαλεντής Στ. (46′ Αρμάντο), Πολλάκης (62′ Βαλεντής Αγγ.), Μπράτι (46′ Αντωνάτος Ηλ.), Χασάι.

 

Αστέρας Αμαλ.: Τσάμης, Μπουντόπουλος (61′ Μπαρμπαρούσης), Παπαδόπουλος, Ρόβας (87′ Μπουτσικάκης), Παγώνης, Ν’ Γκουέμ, Κυριάκος, Μπανούσης, Μαρουκάκης (77′ Κασνέτση), Κέρι, Τόρες (84′ Αντωνόπουλος).

 

Με πληροφορίες από iliaoikonomia και sportsthea

Related posts

Τέλος ο Ανρί Καμαρά στον Φωστήρα!

Abola Team 2

Σούπερ ενίσχυση με Λέκκα και Αυγενικό η Ρόδος!

Abola Team 2

Κηφισιά: Η θέση της για την κατάσταση στις ερασιτεχνικές κατηγορίες

Γιώργος Ανανίδας