free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Οι παίκτες έχουν αποκτήσει νοοτροπία νικητή!»

Στις πτυχές της εξαιρετικής πορείας της ομάδας αναφέρθηκε ο προπονητής των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

 

Την εξαίσια πορεία στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισαν ακάθεκτα τα Βριλήσσια με τη σπουδαία τους εκτός έδρας επικράτηση επί του Αττικού με 2-0.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο αναδεικνύει σε όλη την  μεγαλοπρέπεια την ποιότητα, αλλά και την νοοτροπία νικητή, που κυλάει στις φλέβες των ποδοσφαιριστών του συλλόγου των βορείων προαστίων κι αποτελεί την πέμπτη συνεχόμενη νίκη.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στην ομάδα, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιάννη Χαραλαμπίδη, ο οποίος αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για τους ποδοσφαιριστές του

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας επέτρεψε να παραμείνουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Οι παίκτες μου πλέον έχουν αποκτήσει νοοροπία νικητή και αυτότ ο στοιχείο τους έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να πετύχουν πέντε συνεχόμενες νίκες. Το επίτευγμα μας αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι όλη αυτή η επιτυχημένη μας πορεία έχει υλοποιηθεί κυρίως με πολλούς γηγενείς ποδοσφιαιρστές. Το πλεόν σημαντικό είναι ότι έχουμε ξεριζώσει συμπεριφορές και αρρωστημένες νοοτροπίες του παρελθόντος και η ομάδα μας βαδίζιε σ’ ένα πολύ αισιόδοξο δρόμο » ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Χαραλαμπίδη, για να προσθέσει:

 «Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο πολύ δύσκολο όσο και ιδιαίτερα καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Κηπούπολη. Μία ομάδα πολύ δυνατή κι αξιόμαχη και θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ συγκεντρωμένοι»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος

Το ήθελε,το πίστεψε,το πήρε!

Γιάννης Μελίτας

Φιλίππου: «Μας αφήνει γλυκιά γεύση η φετινή μας πορεία»

Kώστας Παλαιολόγος