free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Σπουδαία νίκη για την ψυχολογία μας»

Στη σπουδαιότητα του «τριπόντου» επί του ΑΟΝ Αργυρούπολης στάθηκε ο τεχνικός ηγέτης της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος.

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερη η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της επί του ΑΟΝ Αργυρούπολης με 3-0. Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει μετά τα δύο προηγούμενα αρνητικά του αποτελέσματα και να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία την διατήρησε σε τροχιά ανόδου Σστον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ..

Ο τεχνικός Γιώργος Γκοβερίνος έσπευσε να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους, παρά το πολύ σημαντικό «τρίποντο», δίνοντας έμφαση στο ψυχολογικό κομμάτι:

«Πήραμε απλά μία σπουδαία νίκη, την οποία είχαν άμεση ανάγκη οι ποδοσφαιριστές μου από πλευράς ψυχολογίας. Αυτό που πρωτίστως θέλουμε, είναι να περνάμε όμορφα και να έχουμε ευχάριστη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, χωρίς να βάζουμε ξεκάθαρους στόχους. Επίσης πολύ ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι συνδυάσαμε αυτή την νίκη με πολύ καλή εμφάνιση. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίιδ ξεχωριστά ακι δεν πρόκειται να διαφοροποιήσουμε την τακτική μας»

 

Related posts

Όλοι μια γροθιά στην Αγία Ελεούσα!

Kώστας Παλαιολόγος

Παρέμεινε και ο Χρήστος Οικονόμου

Kώστας Παλαιολόγος

Ανέλαβε ο Ζαμπούρας την Αλσούπολη

Kώστας Παλαιολόγος