free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η απάντηση του Φωστήρα στην ανακοίνωση του Αιγάλεω που είχε καταγγείλει προπηλακισμούς

Δεν άφησε αναπάντητη την πρωινή ανακοίνωση του Αιγάλεω ο Φωστήρας.

 

Δείτε πως απάντησε:

 

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την τοποθέτηση του προέδρου του Αιγάλεω, Άρη Παλτόγλου, σε ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. το πρωί της Δευτέρας και προκαλούν εντύπωση. Πρώτον, αναφορικά με την επίθεση που αναφέρει η

ομάδα του Αιγάλεω, απορούμε πως γίνεται να συμβαίνει αυτό όταν κανένα μέλος από τους ποδοσφαιριστές δεν αγγίχτηκε. Όσο δε, τις τίμιες και καθαρές νίκες που κατακτά το Αιγάλεω, ας το κρίνει η ποδοσφαιρική πιάτσα. Από εκεί και πέρα, αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε η συμπεριφορά του προπονητή της αντίπαλης ομάδας όσο δε και του επικαλούμενου τεχνικού διευθυντής της. Από τη στιγμή που η αποστολή του Αιγάλεω έφτασε στο γήπεδο μας, όσο και εκείνη της αποχώρησης ειρωνεύονταν κατ’ επανάληψη ανθρώπους του συλλόγου μας.

 

Βέβαια, μια ομάδα με την ιστορία του Αιγάλεω, θα πρέπει να εκτιμάει ποδοσφαιριστές διεθνής που με τη συμπεριφορά τους διαφημίζουν το άθλημα, όπως ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Παρ‘ όλα αυτά, χθες φάνηκε ότι έχουν χαθεί τα πάντα στο βωμό ενός αποτελέσματος αφού οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας προτίμησαν να σκοράρουν και όχι να τηρήσουν το fair play καθότι η κατοχή ήταν υπερ της ομάδας μας.

Υ.Γ.1 Απόδειξη για το γεγονός ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο τέρμα του Αιγάλεω αποτελεί ότι οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας ζητούσαν επανειλημμένα συγνώμη από τους παίκτες του Φωστήρα.

Σας ευχόμαστε στο μέλλον να μην βρεθείτε στη δύσκολη θέση να αντικρίσετε παίκτες σας δακρυσμένους από την αδικία.

 

Υ.Γ.2 Ο κ. Τσιαμπουρής που παρακαλούσε ένα ολόκληρο καλοκαίρι να έρθει στην ομάδα του Φωστήρα, μπορεί να μας πει τι ακριβώς ιδιότητα έχει στο ποδόσφαιρο; Ο κόσμος βέβαια γνωρίζει τα πάθη του αλλά είναι ντροπή να μην

σέβεται ιστορικές ομάδες. Ο συγκεκριμένος κύριος ώρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας ήταν προκλητικός με τη

στάση του ζητώντας συνοδεία διμοιριών για την αποστολή και συνοδεία αστυνομικών ακόμη και εντός αγωνιστικού χώρου. Κύριε, Παλτόγλου οι κακοί συμβουλάτορες σας επηρέασαν με το χειρότερο τρόπο για μια ακόμη φορά.

 

Ελπίζουμε να είναι και η τελευταία».

Προηγουμένως στην ανακοίνωσή του το Αιγάλεω καταγγέλοντας προπηλασκισμούς είχε αναφέρει:

 

Ο πρόεδρος του «Σίτι», Άρης Παλτόγλου τοποθετήθηκε με δήλωσή του για όσα συνέβησαν χθες στο παιχνίδι με τον Φωστήρα. Συγκεκριμένα καταγγέλλει επίθεση σε μέλη της ομάδας και τονίζει πως τέτοιες πρακτικές πάνε το ποδόσφαιρο της χώρας πολλά χρόνια πίσω.

 

Αναλυτικότερα:

 

«Σε συνέχεια όλων όσων ακολούθησαν του αγώνα φωστήρας Αιγάλεω καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά και φιλοξενία των γηπεδούχων διότι μετά το τέλος του αγώνα μέλη της αποστολής δέχθηκαν αναίτια επίθεση.

 

Επίσης καταγγέλλουμε όλες αυτές τις πρακτικές που φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω σε σκοτεινές εποχές τη στιγμή που το Αιγάλεω προσπαθεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους να παίρνει καθαρά και τίμια τα αποτελέσματα.

Απόδειξη αυτού είναι ότι η φιλοξενία που έτυχε η αποστολή του Φωστήρα στον πρώτο γύρο ήταν υποδειγματική ενώ αντίστοιχα οι δική μας αναγκάστηκε να φύγει σχεδόν 3 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα (με συνοδεία ΜΑΤ) καθώς υπήρχε προπηλακισμός ακόμα και τη στιγμή που οι παίκτες μας βρισκόντουσαν μέσα στα αποδυτήρια.

 

Related posts

Νέο… κύμα ανανεώσεων στην Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Ο Κώστας Ελευθεριάδης Νέος προπονητής στο πρώτο τμήμα Νέων του Αιγάλεω

Abola Team 3

ΕΠΟ: «Τα χρονικά περιθώρια διεξαγωγής εξαντλούνται…»

Γιώργος Ανανίδας