free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά στην κορυφή ο Ολυμπιακός, 2-0 άνετα την Λαμία

Χωρίς να φορτσάρουν οι «ερυθρόλευκοι» επιβήθηκαν με 2-0 της νεοφώτιστης ομάδας χάρη σε τέρματα των Μάρκο Μάριν (9’΄), Καρίμ Ανσαριφάρντ (37’) και πάτησαν ρετιρέ.

 

 

 

Σε  … περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την αναμέτρησή του κόντρα στην Λαμία, την οοποία υπέταξε με 2-0 στο παιχνίδι, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική της Super League.

Γεγονός το οποίο επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν την όγδοη διαδοχική τους νίκη στο ντεμπούτο των Όσκαρ Γκαρθία και Κέβιν Μιραλάς στην φετινή Super League κκαι να γνωρίσουν  το αυθόρμητο χειροκρότημα των 17.000 οπαδών τους.

Από δύο λάθη των φιλοξενούμενων προήλθαν τα τέρματα των Πειραιωτών στο πρώτο μέρος. Ο Κώστς Φορτoύνης αρχικά στο 9’ αφού έκλεψε όμορφα την μπάλα στην συνέχεια με όμορφη κάθετη τροφοδότησε τον Μάρκο Μάριν, με τον Γερμανό μέσο να σκαφτό πλασέ να πλασάρει ιδανικά τον Νίκο Ππααδόπουλο και να ανοίγει το σκορ.

Με τη ψυχολογία στα ύψη από το γρήγορο πρώτο τέρμα, οι γηπεοδύχοι συνέχισαν να πιέζουν ακι στο 37’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους. Ο Ζιλέ έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενω και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ανσαριφάρντ, με τον διεθνή Ιρανό φορ να πeτυχαίνει το ένατο φετινό του γκολ και να σκαρφαλώνει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην Super League

Κακή εικόνα από την Λαμία, η οποία δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στους Πειραιώτες σε κανένα διάστημα του αγώνα και είχε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος. 

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Μάριν, Φορτούνης (81’ Σεμπά), Μιραλάς (70’ Πάρντο), Ανσαριφάρντ (85’ Τζούρτζεβιτς). 

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Κουκόλης (72’ Ορτέγκα), Παντελιάδης, Ασίγκμπα, Αναστασόπουλος (51’ Κουτρομάνος), Μπλάζιτς, Ακόστα (53’ Βουό), Βάρντερσον, Πίτι.

 

 

 

Related posts

Επίδειξη ισχύος ο Χολαργός (7-1)

Abola Team

Απόλυση που προκαλεί ΣΟΚ στην Premier League!

Abola Team 3

Ισοπαλία ανόδου Λαμία και Απόλλων στην Football Laegue

Abola Team 3