free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πετρίδης: «Θα αποκτηθούν παίκτες ανώτερων κατηγοριών!»

Το πλάνο δράσης που αφορά την χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού, ανέλυσε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννη Πετρίδης. 

 

 

 

Την ξέφρενη και αήττητη πορεία του στον πρώτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητος ο ΠΟΨ με την ευρεία εκτός έδρας νίκη του επί του Αίαντα Αθηνών με 4-1.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο σηματοδότησε την 12η νίκη για τους «πράσινους» σε σύνολο 13 αγωνιστικών έχοντας να επιδείξουν ως μόνη βαθμολογική απώλεια μία ισοπαλία.

Μα πάνω απ’ όλα τους παρέχει τη δυνατότητα να εδραιώσουν το προβάδισμα σχετικής ασφαλείας των εννιά πόντων από το δεύτερο Παγκράτι (σ.σ. 37 έναι 28 πόντων)

 Γεγονός το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στην διοίκηση να αρχίσει να υλοποιεί από τώρα τον μεταγραφικό τηε σχεδιασμό της από τώρα έχοντας ως … πυξίδα το επόμενο καλοκαίρι.

 Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Γιάννη Πετρίδη: «Με την νίκη μας επί του Αίαντα Αθηνών ολοκληρώσαμε με τον ιδναικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις αμς για αυτόν τον πρώτο γύρο. Πετύχαμε σχεδόν το απόυτο., αφού σε 13 αγωνιστικές καταφέραμε να πανηγυρίσουμε 12 νίκες και να έχουμε μία μόλις ισοπαλία ως βαθμολογική απώλεια. Πλέον έχουμε ξεκινήσει το μεταγραιφκό μας πλάνο, εξετάζοντας περιπτώσεις παικτών που θα εκτοξεύσουν το επίπεδο της ομάδας μα και θα είναι ανώτερων κατηγοριών. Με φόντο όχι τόσο το δεύτερο μισό της φετινής περιόδου όσο πολύ περισσότερο την επόμενη σεζόν. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

 

 

 

 

 

Related posts

Πήρε Σοφικiτη Ο Αττικος

Abola Team 2

Νίκη Αλίμου-Δάσος Χαϊδαρίου 1-0

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (5/11/22)

Abola Newsroom