free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για την φρενήρη κούρσα που έχουν διαγράψει, απένειμε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης. 

 

 

Την ξέφρενη πορεία του στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο ΑΟ Ιλίου με την σπουδαίας σημασίας εκτός έδρας νίκη του επί του Παράδεισου Αμαρουσίου με 2-0.

Ένα «τρίποντο» ιδιαίτερα σημαντικό,ποπυ έδωσε τη δυνατότητα στο συγκρότημα των βορεοδυτικών προαστίων να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τους διώκτες του και να πιστέψει ακόμη περισσότερο στην υλοποίηση του στόχου της ανόδου στην Α’ Κταηγορία.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Γιώργος Τζώτζης στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στο βάθος επιλογών, που διαθέτει, επιβραβεύοντς τους ποδοσφαιριστές του για όλα όσα έχουν πετύχει:

«Όταν ξεκίνησε η φετινή σεζόν, ειλικρινά δεν είχαμε βάλει ως πρωταρχικό στόχο την άνοδο . Μας βγήκε στην πορεία . Έχουμε δημιουργήσει ένα  πολύ δυνατό κορμό αυτά τα τρία χρόνια, όπου εργάζομαι στην ομάδα και απλά κάνουμε τις απαραίτητες προσθήκες σε θέσεις, όπου έχουμε εντοπίσει ελλείψεις ή κενά. Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τα όσα έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής, οδηγώντας την ομάδα εκ του ασφαλούς σε αυτή την εξαιρετική πορεία» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του ΑΟ Ιλίου, για να προσθέσει:

 «Το κλίμα στην ομάδα μας είναι οικογενειακό και αυτό βγαίνει στο γήπεδο, με τους ποδοσφαιριστές μου να έχουν την απόλυτη προσήλωση κα συγκέντρωση και με ξεκάθαρη επιδίωξη να τα δίνουν όλα. Τώρα πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στον καθοριστικό

δεύτερο γύρο, όπου θα προετομαζόμαστε για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

 

 

 

 

Related posts

Εκπληκτικό σκορ: Άφοβος-ΑΟ Ιλίου 4-7

Abola Team 3

Επιστροφή στις νίκες για τον Άγιο Θωμά

abola10

Ο σέντερ-φορ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αναστάσης Πέτας

Τάσος Ζαφειρίου