free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι συνεργάτες μου!»

Τα εύσημα στους στενούς του συνεργάτες απένειμε ο τεχνικός του Αστέρα Βάρης Μιχάλης Κάτσικας για την αξιέπαινη δουλειά τους.

 

 

Την εξαιρετική του πορεία στο δύσκολο «μαραθώνιο» της Α΄’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Αστέρας Βάρης με τον εκτός έδρας θρίαμβό του με 4-1 επί του γειτονικού Άρη Βούλας.Μία νίκη, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή απόδοση, η οποία σε κάθε περίπτωσηήρθε να αναδείξει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου.

Ο τεχνικός ηγέτης Μιχάλης Κάτσικας στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να επιβραβεύσει τους άμεσους συνεργάτες του για το αξιομνημόνευτο αγωνιστικό πρόσωπο που παορυσιάζει η μάδα

«Στην ομάδα μας επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση από την εν γένει παρουσία μας στη διάρκεια της φετινής περιόδου, αλλά και από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του περασμένου Σαββάτου απέναντι στον Άρη Βούλας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να επιβραβεύσω τους στενούς μου συνεργάτες για το πληθωρικό τους έργο και απίστευτη δουλειά που έχουν κάνει από το ξεκίνημα της σεζόν και είναι άξιοι συγχαρητηρίων  Ο λόγος για τον γυμναστή Παναγιώτη Μπαλουμάτσο, τον προπονητή τερματοφύλάκων Κώστα Επόγλου και τον γυμναστή Παναγιώτη Σιλιβάρδη».

 

  

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Η σημερινή (27/2) αγωνιστική κίνηση

Abola Team

Ανακοίνωσε αποχωρήσεις η προσωρινές μετακινήσεις παικτών ο Αήττητος

Ρένος Γιαμπουράς

Λαυρεωτική-Μαρκό 0-1

Abola Team 3