free page hit counter
21 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Με την παρουσία του νέου προέδρου Γιάννη Πάϊδα η η κοπή πίτας του αθλητικού τομέα της ΑΔΕΔΥ (ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με το σύνθημα “Ναι στον Εργασιακό Αθλητισμό για γυμνασμένο σώμα και παραγωγικό πνεύμα” πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Εκτελεστικής Επιτροπής Φιλελλήνων & Ψύλλα 2 στην Αθήνα, το μεσημέρι της Τρίτης 16/1/2018, η κοπή της πίτας του Αθλητικού Τομέα της ΑΔΕΔΥ.

Η εκδήλωση που την συντόνισε η ψυχή του Αθλητικού Τομέα της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μίχας ξεκίνησε με τις ομιλίες του νέου προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής Γιάννη Πάϊδα, του Γενικού Γραμματέα Σταύρου Κουτσιουμπέλη, του αντιπροέδρου Υπεύθυνου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Γιώργου Πετρόπουλου, του αντιπροέδρου και Υπεύθυνου Οργανωτικού και Νομαρχιακών Τμημάτων Δημήτρη Μπράτη, του αντπροέδρου και υπεύθυνο του Οικονομικού Στέφανου Σαβόπουλου, του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Γιώργου Μακράκη, του ταμία Γιάννη Μετόλη και του Οργανωτικού Γραμματέα Χρήστου Παπαναστάση.

Χαιρετισμό απηύθυναν και όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής οι Αλέκος Αρβανιτίδης, Στάθης Γκότσης, Γρηγόρης Καλομοίρης, Χαράλαμπος Λυμπεράς, Σπύρος Μαρίνης, Βέτα Πανουτσάκου, Γιάννης Παπαγεωργίου, Βασίλης Πολυμερόπουλος, Κώστας Τουλγαρίδης.

Εκεί ήταν οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της ΑΔΕΔΥ όπως μεταξύ άλλων από το ΥΕΘΑ οι Δημήτρης Βάρσος και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σιδέρης και από το Υπουργείο Πολιτισμού ο Δημήτρης Ζερίνος.

Το φλουρί της πίτας κομμάτια της οποίας δόθηκαν σε όλους και στο υπαλληλικό προσωπικό και στην Γραμματεία έτυχε στον Δημήτρη Τοπάλη ενώ έγινε και μίνι δεξίωση.

Σημαντική ήταν η παρουσία στην εκδήλωση του αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΑ Γιώργου Μητροφάνη, του γιατρού Αντώνη Λεμονή και του αθλητικού δικαστή κ. Λαγογιάννη οι οποίοι επίσης απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό γεμάτο όμως ουσία. Εκεί ήταν επίσης ο Ρένος Γιαμπουράς από το Abola.gr.

Δείτε όλο το φωτορεπορτάζ της εκδήλωσης πατώντας ΕΔΩ.

Related posts

Δύο νεκροί από πτώση αεροσκάφους στη Λάρισα

Abola Team 2

Η Υ.Α.Β.Ε Κυπελλούχος Αστυνομίας Ν.Αττικής, νίκησε 2-1 το ΑΤ Βουλιαγμένης

Abola Team 3

Νίκη για εθνική Ενόπλων σε φιλικό

Abola Newsroom