free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Καθοριστική η αποβολή του Καραντζά»

Στους τομείς που έκριναν την αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή, εστίασε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.

 

 

 

Αρκετά ανταγωνιστικός παρουσιάστηκε ο Μικρασιατικός απέναντι στην γία Παρασκευή.

Η ομάδα της Καισαριανής, η οποία καταβάλλει επιπονη προσπάθεια για παραμονή στον ιδιαίτερα συναρπαστικό πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ , κοίταξε στα … μάτια το ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα τωνβορείων προαστίων και με λίγη τύχη θα μπορούσε να είχε αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ήττα με 2-0 σαφώς δεν λέει την απόλυτη αλήθεια όσον αφορά την γενικότερη εικόνα της αναμέτρησης, με τον τεχνικό ηγέτη Κώστα Σταμπουλίδη να δίενιτ το δικό του στίγμα

 «Κάναμε την προσπάθειά μας σε μία πολύ δύσκολη αναμέτρηης και απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, που τρέφει βλέψεις ανόδου, όπως είανι η Αγία Παρασκευή. Εκτιμώ σταθήκαμε ανταγωνισιτκά και με λίγη τύχη θα μπορούσαμενα είχαμε πετύχεικάτι καλύτερο. Καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα θεωρώ ότι διαδραμάτισε η αποβλή του Καραντζα. Σε εκείνο το χρονικό σημείο κάου χάσαμε τις θέσεις μας και μετά από δύο λεπτά η αντίπαλός μας άνοιξε το σκορ, για να πετύχει στην συνέχεια και δεύτεορ γκολ και να κλειδώσει την νίκη της. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, με στόχο την επίτευξη του στόχου της παραμονής»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Άρ”χ”ισε η συγκομιδή για “Σάντα” και Παλαιό Φάληρο

abola10

Κιούρκος: «Ιδιαίτερο παιχνίδι με Μικρασιατικό»

Παπαρούνης: «Αντιμετωπίζουμε ένα πληγωμένο θηρίο…»

Kώστας Παλαιολόγος