free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Το σύνθημα για ανασύνταξη  ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, έδωσε ο προπονητής του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

 

Με το αίσθημα της πικρίας να τοςυ συνοδεύει, υποδέχθηκαν στον Ήφαιστο Περιστερίου την ήττα με 1-0α από τους πρωτοπόρους Αγίους Αναργύρους.

 

Οι «ροσονέρι», οι οποίοι για 85 λεπτά κρατούσαν το 0-0 απέναντι στον πρωτοπόρο του πρώτου ομίλου της Α’ΕΠΣΑ υποχρεώθηκαν στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους σε … ντέρμπι στις λεπτομέρειες μετά από από αυτή που γνώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ολυμπιακό Λιοσίων . Με άμεση συνέπεια να υποχωρήσουν στην πέμπτη θέση και να δουν τη  διαφορά από τον αντίπαλό τους να ανοίγει στους τέσσερις βαθμούς (σ.σ. 35 έναντι 31)

Ο τεχνικός Θόδωρος Τρανός,  ωστόσο δεν χάνει την πίστη και το κουράγιο του δίνοντας το σύνθημα για την κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του στον καθοριστικό δεύτερο γύρο

 «Μας μένει μια πικρία για τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε, Το γεγονός ότι δεχθήκαμε το γκολ,που μας υποχρέωσε σε ήττα στο 85ο λεπ[τό μας αφήνειμια δόση πικρίας. Για να είμαστε όμως απόλυτα σωστοί κι αντικειμενικοί, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι ο αντίπαλός μας σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος από εμάς, είχε την υπεροχή και τελικά έφτασε στην νίκη στο 85’ Βάσει της προσπάθειάς μας θα μπρύσαμε τουλάχιστον να φύγουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας, τον οποίο κρατούσαμε στα χέρια μας μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο» ήταν το αριχκό σχόλιο του προπονητή του Ηφαίστου Περιστερίου για να προσθέσει:

«Επίσης θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους Αγίους Αναργύρους για την νίκη, αλλά και τη νέα τους έδρα. Ένα γήπεδο – στολίδι, το οποίο σαφέστατα ανεβάζει τη στάθμη τν ερασιτεχνικών κατηγοριών της Αθήνας. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τη προσπάθειά μας στις επόμενες 14 αγωνιστικές και είμαστε αποασισμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό»

 

Related posts

Ανακοίνωσε τους Τζαφάι και Βασιλάκο ο Άρης Βασιλάκος

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατόν»

Kώστας Παλαιολόγος

Δείτε εδώ live την κοπή πίτας της ΕΠΣ Αθηνών

abola10