free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζίτζης : «Δείξαμε χαρακτήρα

Στη δύναμη ψυχής που έδειξαν οι συμπαίκτες του μετά το άτυχο αποτέλεσμα κόντρα στους Αγίους Αναργύρους, αναφέρθηκε ο αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Γιώργος Τζίτζης.

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Αγά Παρασκευή με την εκτός έδρας νίκη της επί του Μικρασιατικού με 2-0.

 Μία επιτυχία, η οποία διατήρησε τους «μελανόλευκους» ολοζώντανους στο κυνήγι της ανόδου και παράλληλα ήρθε να αποτελέσει επιστέγασμα της ποιότητάς τους, αλλά ακι της δύναμης ψυχής, που επέδειξαν .

 Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αργηγού της ομάδας Γιώργου Τζίτζη:

«Πήραμε μία πολύ δύσκολη νίκη σ’ ένα βαρύ τερέν από την βροχή που είχε προηγηθεί, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Μικρασιατικός. Μία ομάδα , η οποία διαθέτει πολύ ταλέντο και θεωρώ ότι την αδικεί κατάφωρα η βαθμολογική θέση που καταλαμβάνει στον όμιλό μας τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δείξαμε χαρακτήρα μετά την ήττα που γνωρίσαμε από τους Αγίους Αναργύρους την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου μας και απαντήσαμε με δύο ιδιαίτερα σημαντικές νίκες τός επί τουΆρη Πετρούπολης στο Κύπελλο, όσο και κόντρα στν Μικρασιαιτκό για το πρωτάθλημα, Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κουσάνας: «Να αποδείξουμε ότι η πορεία μας δεν είναι τυχαία»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Η συνέντευξη Τύπου

abola10