free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Αποστολάκη και Παπαναστασίου το Δάσος Χαϊδαρίου

Στην ένταξη των δύο 24χρονων παικτών προχώρησε η φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων. 

 

 

 

 

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος το Δάσος Χαϊδαρίου. Οι «πρασινοκίτρινοι» εντείνουν τις προσπάθειές τους που αφορούν την ουσιαστική ενδυνάμωση του ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις να ηγηθούν στην προσπάθεια, που θα επιχιερήσει η ομάδ των δυτικών προαστίων στο καθοριστικό δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος.

Κάτω από αυτο το πρίσμα, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώρησαν στην απίκτηης δύο ακόμη ποιοτικών παικτών. Ο λόγος για τους Γιώργο Αποστολάκη και Διονύση Παπαναστασίου, οι οποίοι στο εξής θα φιγουράρουν με τη φανέλα του Δάσου Χαίδαρίου.

Ο μεν Αποστολάκης είναι 24 ετών, ξεχωρίζει για την ικανότητά του στο οργανωτικό «κομμάτι» και προέρχεται από τον Ιπποκράτη.

 Όσον αφορά τον 25χρονο Παπαναστασίου, είναι επίσης 24 ετών, καλύπτει με ιδιαίτερη ευχέρεια τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή. Η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Ιεράπολη, με την οποία πέρυσι πανηγύρισε την ιστορική άνοδο στην Β’ Κατηγορία.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του Δάσους Χαϊδαρίου προχώρησανι στην έκδοση δελτίων των δύο νεοαπκτηθέντων παικτών, οι οποίοι αυτομάτως τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού Δημήτρη Μαυρίκου για τις ανάγκες της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Άτταλο

 

 

 

Related posts

Μανωλάς: «Το ταξίδι μας θα φτάσει μέχρι το τέλος»

Σαρωτικός ο Άτλας Κυψέλης 6-2 εκτός την Ειρήνη Πετρούπολης: Τέσσερα γκολ ο Σινομάτι, δύο ο Καβαλιέρης

Abola Team 3

Παρελθόν ο Κιλιτζιράκης από τον Αστέρα Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος