free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο»

Ξεκάθαρος ότι η ομάδα του θα συνεχίσει την πολιτική προώθησης ταλαντούχων παικτών μέσα από τις Ακδημίες της, παρουσιάστηκε ο προπονητής του Δούρειου Ολυμπιακού Κυψέλης Μάκης Ντέτσικας. 

 

Η ανάδειξη παικτών που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών του συλλόγου και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ναενταχθούν ομαλά στην πρώτη ομάδα αποτελεί το προαπαιτούμενο για τον προπονητή του Δούρειου Ολυμπιακού Κυψέλης Μάκη Ντέτσικα.

 Ο έμπειρος προπονητής στις δηλώσεις που παραχώρησε, ανέλυς τις σκέψεις του για το μέλλον της ομάδας:

 «Ανεξάρτητα από το τί έχουμε πετύχει, συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο και την φιλοσοφία που ακολουθούμε από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου. Αυτό που προέχει, είναι να συνεχίσουμε να δίνουμε την ευκαιρία σε παίκτες πιτσιρικάδες κι εξελίξιμους που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου να δείξουν τι αξίζουν καινα στελεχώσουν την ομάδα μας. Στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα Αιγάλεω αποδώσαμε εξαιρειτκά ακι πέραν της νίκης με 2-0 κρατάω το γεγονός ότι αγωνίστηκαν επτά ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου μας. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο παιχνίδι με το Παγκράτι, όπου θα επιδιώξουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

 

Στρατεύθηκε ο Νικηταράς 

Τις υπηρεσίες του Τάσου Νικηταρά θα στερηθούν για το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος στον Δούρειο Ολυμπιακό Κυψέλης. Ο νεαρός μέσος κλήθηκε να υπηρετήσει τη  στρατιωτική του θητεία και ως εκ τούτου θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί το κενό του 21χρονου παίκτη εκ των έσω  

 

 

 

 

Related posts

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Συνδέσμου Προπονητών Αθήνας

Γιώργος Ανανίδας

Κρόνος Αιγάλεω-Δάσος Χαϊδαρίου 1-2

Abola Team 3

Ο Κεραμεικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Αρβανιτάκη.

Abola Team 2