free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Έκλεισε» Σκούρα και Πανταλίδη η Λαύρα Αργυρούπολης

Στην ένταξη των δύο ποιοτικών ποδοσφαιριστών από Τερψιθέα και Ποσειδώνα Γλυφάδας προχώρησαν οι «ροσονέρι».

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση των Χρήστου Σκούρα και Σάββα Πανταλίδη  πραγματοποίησε η Λαύρα Αργυρούπολης.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των νοτιοανατολικών προαστίων κινήθηκαν μεθοδικά και μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε τελική συμφωνία με τουε δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ενδέχεται να προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες στην νέα τους ομάδα και να την βοηθήσουν καταλυτικά στην προσπα΄θεια που θα επιχειρήσει στην συνέχεια του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ

Αναφορικά με τον 28χρονο Χρήστο Σκούρα, το νέο απόκτημα των «ροσονέρι» προέρχεται από την Τερψιθέα, ξεχωρίζει για τις ηγετικές του ικανότητες στην νευραλγική θέση του κεντρικού αμυντικού και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του.

Σε ό,τι αφορά το έτερο απόκτημα, τον 26χρονο Πανταλίδη και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ποσειδώνα Γλυφάδας.

 

Ψαρρός: «Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν»

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της μέσα στο 2018 με 2-1 πανηγύρισε η Λαύρα Αργυρούπολης επικρατώντας εκτός έδρας της Αρμενικής. Ο τενχικός Αργύρη Ψαρρός είχ εκάθε λόγο να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος από την συνολική εικόαν και αντίδραση τνω παικτών του:

 «Κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, που εμφανίστηκε πολύ δυνατή κι ανταγωνιστική. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, αλλα΄στην συνέχεια ισοφαριστήκαμε.  Στη συνέχεια, όμως οι παίκτες μου έβγαλαν πολύ σωστή αντίδραση και τλεικά καταφέραμε να κερδίσουμε. Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του αγω΄να»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Οι παίκτες μου έδειξαν ψυχή»

Kώστας Παλαιολόγος

Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Κονιτόπουλος

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Αντιμετωπίζουμε την πιο καλοδουλεμένη ομάδα!»

Kώστας Παλαιολόγος