free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιντζέκαρος: «Υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά»

Το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια έδωσε ο τεχνικός των Πετραλώνων Βαγγέλης Ιντζέκαρος.

 

 

Μπορεί τα Πετράλωνα να υποχρεώθηκαν σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Πεύκη την περαμσένη αγωνιστική και να έχασαν σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της κορυφής του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, ωστόσο, ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Βαγγέλης Ιντζέκαρος κάθε άλλο παρά χάνει το κουράγιο του.

Ο έμπειρος προπονητής στγις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την απαιτητική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του:

«Την περαμσένη αγωνισιτή γνωρίσαμε μία εντός έδρας ήττα από την Πεύκη με 1-0 σε ένα παιχνίδι η εικόνα του οποίου σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στο τελικό αποτέλεσμα. Εμείς ήμασταν η ομ΄δα που κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες και τελικά δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε πλέον επικεντρωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν θα γκρεμίσουμε ό,τι με κόπο έχουμε χτίσει από το ξεκίνημα της περιόδου με  μία ήττα. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και όσο ψηλότερα φθάσουμε, τόσο το καλύτερο για την ομάδα μας»

 

 

 

 

 

Related posts

Ρούπτσος: «Μας αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ισόπαλο το ματς Πανερυθραϊκού – Τραχώνων (2-2)

Abola Team

Τσαμόπουλος: «Ελάτε, αποπνέουμε υγεία στη Διάνα Ηλιούπολης!»