free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Το στίγμα του για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ελευθερούπολη, έδωσε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς. 

 

 

Ο κύκλος των δύσκολων αγώνων απέναντι σε ομάδες που έχουν θέσει υψηλές βλέψεις συνεχίζεται για τα Μελίσσια, τα οποία μία εβδομάδα μετά την εκτός έδρας ήττα που γνώρισαν με 2-1 από την ιδιαίτερα δυνατή Κηπούπολη θα κληθούν να αντιμετωπίσουν επίσης εκτός έδρας την ιδιαίτερα φιλόδοξη Ελευθερούπολη. 

Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων Δημήτρης Μπουγάς στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να αναδείξει τον βαθμό δυσκολίας του νέου εγχειρήματος: 

«Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο όσο και καθοριστικό παιχνίδι. Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουεμ μία ομάδα η οποία βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της . Από την πλευρά μας και κόντρα στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε, θα πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα, Θα πρέπει να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν. Αναγνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει η αναμέτρηση, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να μοχθήσουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Έβαλε Μαρτέκα στην «μηχανή» της η Α.Ε. Ελευθερούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες»

Μπουγάς: «Πάση θυσία νίκη με τη Κοψαχείλα»

Kώστας Παλαιολόγος