free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος!»

Την ευχή να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι απέναντι στα Βριλήσσια, εξέφρασε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου. 

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη από τις συνεχόμενες επιτυχίες, η Κηπούπολη ετοιμάζεται για νέα … πτήση υψηλού θεάματος ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι κόντρα στα Βριλήσσια.

Η δύσκολη όσο ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής με 2-1 απέναντι στα Μελίσσια, επέτρεψε στο νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προστίων να αναρριχθεί στη τέταρτη θέση του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και πλεόν να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής πορείας του συλλόγου Δημήτρης Φιλίππου στις δηλώσεις που παραχώρησε έδωσε το στίγμα του για την προσεχή αναμέτρηση απέναντι στην έτερη ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τα Βριλήσσια:

«Προετοιμαζόμαστε κάτω από τις καλύτερεπροδιαγραφές για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στα Βριλήσσια. Όποιος μπει στον κόπο και δει την βαθμολογία του ομίλου μας θα διαπσιτώσχει ότι αναμετρώνται ο τρίτος με τον τέταρτο στον όμιλό μας, γεγονός το οποί προσδίδι μία ξεχωριστή ιδιαιτερότητα στην αναμέτρηση. Από την πλευρά μας προερχόμαστε από μία δύσκολη όσο ιδιαίτερα σημαντική νίκη επί των Μελισσίων και θα επιδιώξουμε να φτάσουμε σε ακόμη μία νίκη, που θα μας δώσει τη δυαντότητα να προσβλέπουμε ακόμη ψηλότερα, απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι επικίνδυνη ομάδα. Αυτό που προέχει, είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων, που προσπαθούν να αποδώσου όμορφο ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει να το παρακολουθήσει»

 

 

 

Related posts

Χάνει όλη τη σεζόν ο Βλογιαννίτης στον Απόλλωνα Χαλανδρίου!

Kώστας Παλαιολόγος

Με Περουτσέα και Κολωνέλλο τα Βριλήσσια

Kώστας Παλαιολόγος

Τρία στα τρία η Νέα Σμύρνη 1-0 την Κηφισιά 2010

admin