free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μπαμ» με Πολυτσέρη o ΠΑΣ Γαλάτσι!

Την απόκτηση του 26χρονου ανασταλτικού μέσου της Ελευθερούπολης ολοκλήρωσε η ομάδα των βορείων προαστίων.

 

 

Την μεταγραφική του εξόρμηση αυνεχίζει ακάθεκτος ο ΠΑΣ Γαλάτσι! Οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του 26χρονου ανασταλτικού χαφ Ζαχαρία Πολυτσέρη από την Ελευθερούπολη.  

Το νέο απόκτημα διακρίνεται για τις ηγετικές του ικανότητες και αναμένεται να αποδειχθεί σε ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον τεχνικό ηγέτη Θανάση Ζαμπούρα, ο οποίος εισηγήθηκε την ένταξή του κι εκτιμά σε απεριόριστο βαθμό τις ικανότητές του. 

Μάλιστα,τόσο ο Ζαχαρίας Πολυτσέρης, όσο και το έτερο απόκτημα του Ιανουαρίου, ο Αλέξης Καράτι αναμένεται να τεθούν κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τις ανάγκες της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Γκυζιακό, δεδομένου ότι εκδόθηκαν τα δελτία τους. 

 

Ζαμπούρας: «Μας περιμένει δύσκολη αποστολή με Γκυζιακό» 

 

Στον βαθμο επικινδυνότητας που κρύβει για τον ΠΑΣ Γαλάτσι η κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Γκυζιακό, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός  Θανάσης Ζαμπούρας 

«Προετοιμαζόμαστε για μία πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον Γκυζιακό. Θα πάμε να αγωνιστούμε σ’ ένα αγωνιστικό χώρο με ιδιαιτερότητες, ενώ και γενικότερα η αναμέτρηση κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες. ΟΙ δύο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις ενώ και εγώ θα αναμετρηθώ με ένα  αδελφικό μου φίλο, τον τενχικό του Γκυζιακού τον Παντελή Σταθόπουλο, ο οποίος κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προπονητική του σταδιοδρομία και του εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο πιο τυχερός».

 

 

Related posts

Στούλης: «Ακόμη πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν με δικά μας παιδιά»

Καλογερόπουλος:«Χάσαμε από δικά μας λάθη»

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Προσηλωμένοι στο στόχο μας»

Kώστας Παλαιολόγος