free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα συντριβή για τον Ολυμπιακό στην Μόσχα

Τραγικός και χωρίς ενέργεια ο Ολυμπιακός γνώρισε τον διασυρμό από την Κίμκι στην παγωμένη Μόσχα με 82-54 …

 

 

Στην δεύτερη συνεχόμενη βαριά εκτός έδρας ήττα στην Ευρωλίγκα με απογοητευτική εικόνα, υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός στην Μόσχα.

 

Μία εβδομάδα μετά την συντριβή σητν Βιτόρια από την Μπασκόνια, οι  «ερυθρόλευκοι» συνετρίβησαν από τη Κίμκι με 82-43 προκαλώντας έντονο προβληματισμό με την συνολική τους εικόνα.

Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν εκ νέου χωρίς σφυγμό, πάθος και με παντελή έλλειψη αυτοπεποίθησης και αγωνιστικότητας έγιναν … παιχνιδάκι στα χέρια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, που έφτασαν με τρόπο εκκωφαντικό στην ευρεία νίκη με 82-54.

Κι επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να συνιστά σύμπτωση, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος  και οι παίκτες του οφείλουν άμεσα να … ψαχτούν και να βρουν τα αίτια του κακού. Πριν να είναι αργά για την ομάδα

Πληρώνοντας την τραγική του εμφάνιση στο πρώτο μέρος αλλά και την τρομερή ευστοχία της Χίμκι έξω από τα 6,75 (12/27) οι ερυθρόλευκοι πέρασαν εφιαλτικό βράδυ στη Μόσχα, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη βαριά εκτός έδρας ήττα με 82-54 και υποχώρησαν στο 13-6.

Εκτός τόπου και χρόνοι οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο πρώτο μέρος, με τους Ρώσους να κάνουν ότι θέλουν στο παρκέ και να στέλνουν τη διαφορά ακόμα και στο +24 (49-25).

Παρόμοια η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Πειραιώτες να μην μπορούν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του ματς και ουσιαστικά να πετούν λευκή πετσέτα από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο.

Σβεντ με 19 και Τζένκινς με 16 προκάλεσαν τα περισσότερα προβλήματα στους ερυθρόλευκους, από τους οποίους διασώθηκαν μόνο οι Στρέλνιεκς και Ουίλντζερ με 10 και 11 πόντους αντίστοιχα.

 

Τα δεκάλεπτα: 28-14, 49-25, 65-38, 82-54

Related posts

«Τσέκαρε» θέση στον τελικό η ΑΕΚ

Δεν αρκούσε ο Καλάθης για τον Παναθηναϊκό

Kώστας Παλαιολόγος

Ασθενής και χρειάζεται επέμβαση ο Ολυμπιακός!

Kώστας Παλαιολόγος