free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια»

Το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια και διάρκεια στην απόδοση των παικτών του έδωσε ο προπονητής της Ανθούπολης Θανάσης Ψύλλιας. 

 

 

 

 

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Ανθούπολη στο γειτονικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Πετρούπολης, την οποία συνέτριψε με 5-0. 

Τοι συγκρότημα των δυτικών προαστίων, ξέχωρα από την συνολική του εικόνα, πήρε βαθια βαθμολογική ανάσα και το σημαντικότερο ψυχολογία ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που την περιμένει στον «μαραθώνιο» του τρίτου ομίλου τη Β’ ΕΠΣΑ. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Θανάση Ψύλλια. Ο εορτάζων προπονητής της Ανθούπολης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να ζητήσει από τους παίκτες του να επιδείξουν την απαιτούμενη συγκέντρωση, αλλά και διάρκεια στην απόδοσή τους και στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν: 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική και ευρεία νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου. Μία επιτυχία η οποία ήρθε σε μία χροική περίοδο, όπου την είχαμε απόλυτη ανάγκη κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας . Οι παίκτες μου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση κι επιδεικνύοντας τρομερή προσήλωση, έφτασν σε αυτή τη σπουδαία νίκη. Αυτό που προέχει πλέον, είναι να αποκτήσουμε μεγσαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μα και να εμφανιστούμε ακόμηπιο ανταγωνιστικοί. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται αποκλεισιτκά στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, όπου θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε ότι διανύουμε ανοδική τροχιά»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Καμία δικαιολογία, όλοι στο γήπεδο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ενισχύεται ο Αστέρας Εξαρχείων!

abola10

Ψύλλιας: «Μας επηρέασε η καθυστερημένη έναρξη»

Kώστας Παλαιολόγος