free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων»

Το στίγμα του για την επερχόμενη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕ Ηρακλείου, έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής. 

 

 

Οι δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για τον Ολυμπιακό Λιοσίων. 

Οι «ερυθρόλευκοι» μία εβδομάδα μετά την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 που παραχώρησαν στον αναγεννημένο Θρίαμβο Χαϊδαρίου καλούντια να φανούν αντάξιοι τωΝ προσδοκιών, αφού θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ΑΕ Ηρακλείου σ’ένα παιχνίδι υψίστης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.

 

Ο τεχνικός Λεωνίδας Σμυρνής έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:            

«Προετοιμαζόμστε για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Θα αναμετρηθούμε με μία πολύ ποιοτική ομάδα η οποία διαθέτει μία πολύ δυνατή έδρα και δείχνει ιδιαίτερα φορμαρισμένη. Το ματς θα είναι πολύ ιδιαίτερο λόγω και των μικρών διαστάσεων αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε στις περιστάσεις, να φανούμε δυνατοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Το ευχάριστο για εμάς είανι ότι θα πάμε χωρίς να αντιμετωπίζουμε προβλήματα και είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό παιχνίδι» 

Στο μεταγραφικό «κομμάτι» οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Λιοσίων φέρονται να εξετάζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δύο περιπτώσεις αξιόλογων παικτών, χωρίς ακόμη, ωστόσο, να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

 

 

 

 

 

Related posts

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για το ΓΣ Αργυρούπολης!

abola10

Συνεχίζει με Κώστα Σταμπουλίδη ο Μικρασιατικός

Τρανός: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι!»

Kώστας Παλαιολόγος