free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Διαφωνία Ιωνικού και Εθνικού για τα εισιτήρια!-Κάλεσμα στον κόσμο τους οι Πειραιώτες

 

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι ο Ιωνικός με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει ότι ο κόσμος της ομάδας που θέλει να δει από κοντά τον αγώνα θα μπορεί να προμηθευθεί εισιτήριο στο εκδοτήριο έξω από το γήπεδο του Εθνικού, όπως λέει η ανακοίνωση, αν και το ματς γίνεται στο γήπεδο της Καλλιθέας.

 

Η ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο μας πως θα διατεθούν εισιτήρια για όσους θέλουν ν’ ακολουθήσουν την ομάδα μας την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε στο εκδοτήριο έξω από το γήπεδο του Εθνικού».

Στο μεταξύ ιδιαίτερα κρίσιμης σημασίας χαρακτηρίζουν οι Πειραιώτες την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

 

 

Η διοίκηση του Εθνικού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να ωθήσει τους ποδοσφαιριστές της, ώστε να φτάσουν στη νίκη.

 

Αναλυτικά:

«Ο αγώνας της Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Ιωνικού θεωρείται ιδιαίτερα κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και όπως είναι αναμενόμενο όλοι στην οικογένεια του Εθνικού ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση αυτή. Για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό των παικτών του Εθνικού την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας και με την ένθερμη υποστήριξη του, πάντα μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια, να γίνει για άλλη μια φορά ο 12ος παίκτης της που θα την ωθήσει στην κατάκτηση των 3 βαθμών».

Related posts

Ρεπό… αντί για φιλικό στο “Σίτι”

Ρένος Γιαμπουράς

Ενίσχυση στην άμυνα για την Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Ανανέωσε με τον Παλληνιακό ο Ματσαδές των κρίσιμων γκολ

Abola Team 3