free page hit counter
5.5 C
Αθήνα
Φεβρουάριος 2, 2023
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ΕΠΣ Πειραιά για τον αγώνα Εθνικός-Ιωνικός, για τους υπερπαρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (20 και 21/1), για τις ποινές και για τη συνάντηση για τις Μικτές

Σε ανακοινώσεις της η ΕΠΣ Πειραιά αναφέρει:

Ενημέρωση για τον αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ

 

Ενόψει του Κυριακάτικου  αγώνα ΕΘΝΙΚΟΥ – ΙΩΝΙΚΟΥ (Γηπ. Γρ. Λαμπράκης- Καλλιθέας) γίνονται γνωστά τα εξής:

 

Από την  Αστυνομική Διεύθυνση δεν έχει ληφθεί απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Ιωνικού μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

 

1.Οι φίλαθλοι του Ιωνικού θα φιλοξενηθούν στο αριστερό  κομμάτι της   κεντρικής θύρας του γηπέδου ενώ θα μπορούν να προμηθευθούν τα εισιτήρια τους από το κεντρικό εκδοτήριο του γηπέδου.

 

2.Οι φίλαθλοι που  θα προσέλθουν στο γήπεδο κατά την είσοδο τους θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

 

3.Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος ενώ απαγορεύεται η μεταφορά  καπνογόνων , βεγγαλικών, μπουκαλιών καθώς και η  τοποθέτηση πανό, πλακάτ με υβριστικό- ρατσιστικό περιεχόμενο.

 

4.Επίσης δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε  φιλάθλους που είναι σε κατάσταση μέθης , ή υπό την επήρεια  ναρκωτικών ουσιών, ενώ δεν θα επιτρέπεται σε φιλάθλους χωρίς εισιτήριο να προσεγγίζουν τις θύρες.

 

5.Τα μέτρα που έχουν ληφθεί τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου  θα είναι  ιδιαίτερα αυξημένα, για την αποφυγή τυχόν περιστατικών.

 

 

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

 

Ενημερώνονται τα  γηπεδούχα σωματεία της Α΄- Β΄ Κατηγορίας ότι αυτό  ΣΚ δεν θα πληρώσουν το εξοδολόγιο της διαιτησίας (2η αγωνιστική του β΄ γύρου).

 

Τα σωματεία θα επιβαρυνθούν μόνο με το εξοδολόγιο του ιατρού και του Παρατηρητή.

 

 

 

*Τους παρακάτω αγώνες των Πρωταθλημάτων  Α΄Β΄ Γ΄ Κατηγορίας του Σαββατοκύριακου 20-21 /01/2018 θα παρακολουθήσουν μέλη  της Ε.Ε. και της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/01/2018

 

Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΑΡΑΒΑΣ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

 

Α.Ο. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (ο κ. Ι. Ποντίκης)

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ (ο κ. Κ. Χολέβας)

 

ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ (ο κ. Απ. Μαρούλης)

 

Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ (ο κ. Μ. Συνοδινός)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/01/2018

 

Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ( ο κ. Λ. Κανδύλης)

 

ΧΑΛΚΗΔΩΝ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ( ο κ. Λ. Κανδύλης)

 

Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ ( ο κ. Μ. Συνοδινός)

 

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ( ο κ. Π. Λαπατάς)

 

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ( ο κ. Π. Λαπατάς)

 

ΑΡΜΕΝΙΚΗ – ΛΕΟΝΤΕΣ ( ο κ. Ι. Ευδαίμων)

 

 

 

*Ο Κυριακάτικος αγώνας Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ στο  ΕΑΚ Κορυδαλλού θα ξεκινήσει στις  16.00

 

*Ο Κυριακάτικος αγώνας της Β΄ Κατηγορίας ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στο ΑΓΕΤ Χαραυγής θα ξεκινήσει στις 12.00

 

 

 

Ποινές Υποδομών

 

Η  Επιτροπή  Υποδομών της  Ε.Π.Σ.Πειραιά  αφού  έλαβε  υπόψη  της τις  σχετικές  διατάξεις  του Πειθαρχικού  Κώδικα της  Ε.Π.Ο., τις  προκηρύξεις  Εφηβικού  &  Παιδικού   Πρωταθλήματος 2017-2018  καθώς  επίσης  τα  Φύλλα  Αγώνων  Εφηβικού  &  Παιδικού  Πρωταθλήματος  της 13 & 14/1/2018  επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

 

 

 

Ονοματεπώνυμο

Αρ. δελτ.

σωματείο

Αγων/κές

Από

Διοργάνωση

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  Α.

1411398

ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.

1

15/1/2018

ΕΦΗΒΙΚΟ

ΜΠΑΡΑΚΟΣ  Ι.-Π.

1379822

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΜΟΣΧ.

1

15/1/2018

ΕΦΗΒΙΚΟ

ΣΙΦΝΑΙΟΣ  Α.

1451311

ΘΥΕΛΛΑ  ΜΟΣΧ.

3

15/1/2018

ΕΦΗΒΙΚΟ

ΓΚΡΙΤΖΑΠΗΣ  Κ.

1453081

ΕΡΜΗΣ  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

1

15/1/2018

ΠΑΙΔΙΚΟ

 

 

 

*Ο εκπρόσωπος του ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔ. (ΠΑΙΔΙΚΟ)  ΚΟΚΟΚΥΡΗΣ  Μ. τιμωρείται  με  τέσσερις (4)  αγωνιστικές ημέρες από 15/1/2018  και χρηματική ποινή  40€.

 

 

 

Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα  ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ  που έγινε στο γήπεδο «ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ» στις 6.1.2018  –αντιαθλητική συμπεριφορά φιλάθλων – ρίψη αντικειμένου:

 

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ  για παράβαση του άρθρου  15 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

 

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ  χρηματική ποινή 50€ (άρθρο 15  παρ.8 α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

Την ερχόμενη Δευτέρα 22/01/2018  και ώρα 4.30 μ.μ στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ έχει προγραμματισθεί συγκέντρωση των υπεύθυνων ακαδημιών και τεχνικών διευθυντών των σωματείων του Πειραιά με την Τεχνική Επιτροπή (Επιτροπή  Μικτών ομάδων), στην οποία θα παραβρεθούν και οι ενωσιακοί τεχνικοί με θέμα ασφαλώς την λειτουργία των  μικτών, συζήτηση, και σκέψεις επί των θεμάτων που υπάρχουν, αλλά και τυχόν προτάσεις που θα  γίνουν.

 

Για τον λόγο αυτό, η παρουσία των εκπροσώπων των Ακαδημιών των σωματείων μας είναι απαραίτητη.

 

Related posts

ΕΠΣ Πειραιά: Κλήσεις Μικτής Παίδων για προπονήσεις 28/12 & 31/12

Nάσος Φακίδης

Οι παρατηρητές στα ματς της Τετάρτης (11/10) στο Κύπελλο Πειραιά και αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Abola Team 3

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου (8/11) με τους διαιτητές και τους παρατηρητές αλλά και του Σαββατοκύριακου (11 και 12/11) στον Πειραιά

Abola Team 3