free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Δύο φορές πιο κρίσιμο παιχνίδι»

Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με τον Θρίαμβο Αθηνών στάθηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος.

 

 

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Αθηναϊκό η κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Θρίαμβο Αθηνών.

Οι Βυρωνιώτες, που προέρχονται από την πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Νέας Ιωνίας με 2-0 , καλούνται να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο, σ’ ένα παιχνίδι εξέχουσας σημασίας και απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, που δείχνει αναγεννημένος το τελυτάιο διάστημα.

Ο Χρήστος Κιούρκος, ο οποίος στο δεύτερο του παιχνίδι στην άκρη του πάγκου των «Λόρδων» θα τεθεί αντιμέτωπος με μία ομάδα που επίσης παλεύει για την παραμονή της στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 «Καλούμαστε να δώσουμε ένα ματς το οποίο είναι δύο φορές πιο κρίσιμο από αυτό που της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Νέα Ιωνία. Οφείλουμε να φανούμε πολύ προσετκτικοί και συγκεντρωμένοι κόντρα στον Θρίαμβο Χαίδαρίου και να φτάσουμε στην νίκη που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη και θα μας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη βαθμολογική άνεση. Θα χρειαστεί να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

 

Μεταγραφικός «οργασμός» 

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατείς τον Αθηναϊκό, αναφορικά με την προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι «ερυθροκίτρινοι» κινούνται δυνατά για έναν φορ, όπως φυσικά και για ένα μέσο, που θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει επάξια και την νευραλγική θέση του κεντρικού αμυντικού.

 

  

Related posts

Διάνα: Βελτίωση στο σύστημα φωτισμού στο γήπεδο της Ηλιούπολης Β

Γιώργος Ανανίδας

Δυναμώνει το Ηράκλειο

abola10

Λεβέντης: «Το βλέμμα μας ήδη είναι στην επόμενη σεζόν»

Kώστας Παλαιολόγος