free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
SPORTS

Νέα τιμητική διάκριση για την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

Η επίλεκτη ομάδα της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων αναδείχθηκε Ομάδα της Χρονιάς στην Ευρώπη για το 2017 με ποσοστό 58%,  στον πρώτο διαγωνισμό που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής.

Τη 2η θέση κατέλαβε η TeamGym senior men’s team από τη Δανία με ποσοστό 20% και την 3η θέση το Rhythmic junior group απότην Ιταλία με 18%. Εξάλλου, σημαντικότατη διάκριση πέτυχε και ο Λευτέρης Πετρούνιας ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση τόσο στην κατηγορία του Ευρωπαίου Αθλητή της Χρονιάς, όσο και στην κατηγορία της Κορυφαίας Εμφάνισης.Το περασμένο καλοκαίρι η Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων θριάμβευσε κατακτώντας την 1η θέση στο 3ο World Gym for Life challenge, την επίσημη παγκόσμια αγωνιστική διοργάνωση του αθλήματος της Γυμναστικής για Ολους που πραγματοποιήθηκε στη Νορβηγία.  Οι 62 αθλήτριες της ομάδας, διακρίθηκαν ανάμεσα σε 147 ομάδες από 23 χώρες, καθήλωσαν  με το πρόγραμμά τους «The wolves and the moon» κριτές και θεατές και απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια.  Αρχιτέκτονες αυτής της επιτυχίας, η επικεφαλής προπονήτρια Ολυμπία Δραγούνη και οι προπονήτριες Γαβριέλα Καραγιάννη και Κάρλεν Καραευαγγέλου οι οποίες με την αρωγή του Δ.Σ. του Συλλόγου απέδειξαν σε όλους πως η Ελλάδα μπορεί.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι αυτή η ομάδα επιλέχθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και πλαισίωσε την τελετή παράδοσης τηςΟλυμπιακής Φλόγας για τους ΧΧΙΙΙ χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, PyeongChang 2018, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου επισημαίνονται τα εξής:

Πολλά συγχαρητήρια στην Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων που δε σταματά να μας κάνει υπερήφανους!

Related posts

Παρασκευή 27/11: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Γιώργος Ανανίδας

Συγκλονιστικός Ροναλντίνιο: Πονάω για την Ελλάδα μας – Κουράγιο Έλληνες αδελφοί μου

Abola Team 2

Σάββατο 12/12: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Γιώργος Ανανίδας