free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε»

Το στίγμα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Περιστερίου έδωσε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.

 

 

Ως ευκαιρία να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν αντιμετπίζουν στον Μικρασιατικό την επερχόμενη αναμέτρηση ε τον Ήφαιστο Περιστερίου. 

Στην ομάδα της Καισαριανής αναγνωρίζουν το πολύ δύσκολο΄έργο που έχουν μπροστά τους και επιδιώξκυν να φανούν όσο το δυνατόν πιο ανταγνωιστικοί γίνεται προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να διεκδκήσιε ό,τι μπορεί απέναντι σε ένα πολύ ποιοτιό σύνολο, το οποίο έχιε θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις στον πρώτο απαιτητικό όμιλο τηε Α’ ΕΠΣΑ.

 Ενδεικτικές είανι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Σταμπουλίδη: «Έχουεμ προετοιμαστεί κατάλληλα και πάμε να δώσουμε τη μάχη μας. Αντιμετωπίζουμε μία ποολύ ποιοτική και ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, όπως είναι ο Ήφαιστος Περιστερίου, ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατόν και να μοχθήσουμε. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αγωνιστική σταθερότητα και θέλουμε μές ααπό τέτοια παιχνίδια να φανούμε δυνατοί» 

Μοναδική απουσία θα αποτελέσει ο τιμωρημένος Γιώργος Καραντζάς

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Παρελθόν από την Αγ. Ελεούσα ο γκολκίπερ Βασίλης Σταυριανουδάκης

Abola Team 3

Ανακοίνωσε τον Γιάννη Μιχαηλίδη ο Αθηναϊκός

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Βίωσα πολύ συγκινητικές στιγμές!»

Kώστας Παλαιολόγος