free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τριπλό «χτύπημα» από τον Αστέρα Χαϊδαρίου!

Στην απόκτηση των Παύλου Κωνσταντάτου, Παύλου Στρατικόπουλου και Γιώργου Κονσολένα προχώρησε το φιλόδοξο συγκρότημα του Βασίλη Τσιάκαλου (φωτό).

 

 

Την μεταγραφική του  εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Αστέρας Χαϊδαρίου!

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου συλλόγου των δυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ολοκλήρωση τριών ακόμη σημαντικών κινήσεων, με την προοπτική η ομάδα να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατή κι έτοιμη να εκπληρώσει τους στόχους της στον δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

Κάτω από αυτό το πλαίσιο στην ομάδα των δυτικών συνοικιών εντάχθηκαν ο 23χρονος στόπερ Παύλος Κωνσταντάτος από τον Αμπελόκηπους, ο 19χρονος ανασταλτικός μέσος Παύλος Στρατικόπουλος από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και ο 17χρονος ακραίος μπακ Γιώργος Κονσολένας από τον Ιάσωνα.

 Πρόκειται για ποδοσφαιριστές ιδιαίτερα ποιοτικούς, ταλαντούχους και με υψηλό κίνητρο διάκρισης και όπως όλα δείχνουν, πληρούν όλες τις προδιαγραφές να αποτελέσουν ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία για τον τεχνικό ηγέτη Βασίλη Τσιάκαλο.

Οι μεταγραιφκές αναζητήσεις των ανθρώων του συλλόγου, όμως δεν εξαντλούνται εδώ. Με βάση τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στην ομάδα των δυτικών προαστίων εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση ενός στόπερ κι ενός ακόμη ακραίου χαφ.

 

Μαζικές αποχωρήσεις

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του Αστέρα Χαϊδαρίου προχώρησε σε πολλές τομές. Έτσι, λύθηκε η συνεργασία με τους Μαρίνο Κώτση, Γιώργο Δημόπουλο, Καχίμ Λουγκομπόρα, Γιώργο Καλογερόπουλο και Παναγιώτη Ανδριόπουλο, οι οποίοι πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

 

 

 

 

 

Related posts

Στούλης: «Στόχος να φανούμε και πάλι ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν ο Πολυμέρης από τον Εθνικό Αστέρα

Abola Team 2

Ονειρική σεζόν

Abola Newsroom