free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χωρίς Τερζή στον πάγκο ο Ιάλυσος-Κάλεσμα από την διοίκηση στον κόσμο της ομάδας

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Θανάσης Τερζής και την ομάδα στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Ρόδο θα κατεβάσει ο άμεσος συνεργάτης του Λάζαρος Θρουμουλόπουλος. 

Ο Θανάσης Τερζής βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Φιλαδέλφεια, αφού είναι ομιλητής στο μεγαλύτερο σεμινάριο ποδοσφαίρου παγκοσμίως (United Soccer Coaches Convention Housing). To σεμινάριο ξεκίνησε προχθες και θα ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή με τον προπονητή του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος να μιλάει στους παρευρισκόμενους. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία του Θανάση Τερζή, που συμμετέχει σε μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις προπονητών ανά τον κόσμο. Όπως είναι εύλογο η παρουσία του προπονητή του Γ.Α.Σ. (μαζί του η ομάδα μετράει το απόλυτο 3 στα 3) αποτελεί διαφήμιση και για το σωματείο. Όπως είναι εύλογο η προετοιμασία του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος συνεχίζεται με τον Λάζαρο Θρουμουλόπουλο, ο οποίος θα κατεβάσει την ομάδα στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Ρόδο.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο «τοξοβόλος» για το ροδίτικο ντέρμπι της Κυριακής (21/1).

 

 

Σε αυτή τονίζεται ότι η παρουσία του κόσμου είναι περισσότερο από κάθε φορά σημαντική.

 

Το κάλεσμα αναλυτικά:

«Η διοίκηση το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ καλούν τους φίλους της ομάδας μας την Κυριακή 21/1 και ώρα 17:00 να δώσουν μαζικά το παρών στις εξέδρες του δημοτικού γηπέδου Ρόδου. Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν ανάγκη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τη παρουσία σας».

Related posts

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0-2: Προσπάθησε φιλότιμα, αλλά λύγισε κόντρα στον επίδοξο πρωταθλητή

Abola Team 2

Ανακοίνωσε Ποζατζίδη ο Ιάλυσος

Abola Team 2

Αποχώρησε από τον Παναργειακό ο νεαρός και ανερχόμενος αμυντικός Θοδωρής Καραμπάς (ΦΩΤΟ)-Βλέπει Κυρίτση η ομάδα

Abola Team 3