free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ελευθερούπολη-Μελίσσια 4-1: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ

Πιάνοντας διαμονιώδη ρυθμό στο παιχνίδι της η Ελευθερούπολη που από το πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-0 επικράτησε στην έδρα της των Μελισσίων με 4-1.

Χατ τρικ για τους νικητές σημείωσε ο Τσιπάς με γκολ που πέτυχε στο 2′, στο 17′ και στο 52′ με τρομερό ανάποδο ψαλίδι φάση που ασφαλώς είναι για χάι λάιτ.

Ενδιάμεσα ο Χούσος με κεφαλιά έκανε το 3-0 για την Ελευθερούπολη. 

Στο 55′ τα Μελίσσια μείωσαν με τον μόνιμο σκόρερ Ζαννίκο με κεφαλιά μετά από κόρνερ. Έτσι γράφτηκε το τελικό 4-1. Στο 80′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τούντας των Μελισσίων που στο 3′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε 1-1 αλλά στο τετ α -τετ σουτ που επιχείρησε ο Σακελίων η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Κατοίκος, Πατεράκης, Καραγεώργος, άψογος ο παρατηρητής Χρυσάφης. Το ματς παρακολούθησε και ο τεχνικός του Άρη Χολαργός Άρης Γκάνιας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Σπύρος Παπακανέλλος): Ξυδιάς, Καρυπίδης, Χαλκιαδάκης, Κατσούδας, Σπανός, Μπακέας(54′ Μακρής), Γούπος(67′ Καπέλης), Τζωρτζάτος, Τσιπάς(87′ Καπαπάρογλου). Χούσος, Επταήμερος.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Φ. Παπάζογλου, Καραπαναγιώτης(57′ Περισοράτης), Κυριακόπουλος, Ντεντόπουλος, Τσουκαλάς(46′ Κοβός), Φακής(60′ Μπεκιάρογλου), Τσιμπρικίδης, Τούντας, Ζαννίκος, Σακελίων(78′ Ρούκος), Αρ. Παπάζογλου.

Related posts

Σε αναζήτηση ομάδας ο Παναγιωτάκης

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Αντιπρόεδρος του Απόλλων Αθηνών-Δάφνης Χάρης Λάμπρου στις πρώτες του δηλώσεις από την “πρώτη” της ομάδας για τη νέα σεζόν

Τάσος Ζαφειρίου

Ξέφρενα πανηγύρια στον Άγιο Θωμά για τον τίτλο

Abola Team